SOLUCIONS PER A LA PROTECCIÓ PASSIVA AL FOC.

/, Noticies, PROTECCIÓ PASIVA AL FOC/SOLUCIONS PER A LA PROTECCIÓ PASSIVA AL FOC.

La protecció passiva al foc és un sistema de prevenció compost per materials o productes amb capacitats ignífugues o certa resistència a altes temperatures amb els quals es busca frenar el deteriorament de l’ edifici durant el desenvolupament d’ un incendi.

PROTECCIÓ PASSIVA AL FOC:

PLAQUES I PANELLS:

Plaques de guix especialment additivades amb fibra de vidre, d’ altes prestacions enfront del foc.

1.   KNAUF PLACA CORTAFUEGO DF.

  • Composta per ànima de guió barrejada amb fibres de vidre de 3 a 30 mm.( 0.2% del seu pes) i cares revestides amb làmina de cartró. Fàcilment identificable per la seva cara aparent de color rosat i cara oculta de color crema. Bon aïllament tèrmic.

2.   KNAUF PLACA DIAMANT DFH1IR.

  • Amb una ànima de guix  i amb fibra de vidre i cares vestides amb làmina de cartró. Fàcilment identificable per la seva cara aparent de color blau clar, la placa Knauf Diamant es caracteritza per integrar en una sola placa les qualitats de la placa Knauf Acustik, tallafoc, impregnada i alta duresa.

3.   PROMAT PLACA PROMATECT-AD.

  • Placa lleugera de silicat càlcic de gran format, incombustible, autoportant, monolítica, resistent a la humitat i estable dimensionalment.

4.   PROMAT PLACA PROMATECT-100.

  • Placa de silicat càlcic reforçat i integrat en matriu mineral, de gran format, incombustible, autoportant, monolítica i estable dimensionalment.

5.   PROMAT PLACA PROMATECT-H.

  • Placa de silicat càlcic de gran format, incombustible, autoportant, monolítica i estable dimensionalment.

6.   PROMAT PLACA PROMATECT-L500.

  • Placa lleugera de silicat càlcic de gran format, incombustible, autoportant, monolítica i estable dimensionalment.

7.   PROMAT PLACA PROMATECT-LS.

  • Placa lleugera de silicat càlcic de gran format, incombustible, autoportant, monolítica i estable dimensionalment.

8.   PROMAT PLACA PROMATECT-L.

  • Placa lleugera de silicat càlcic de gran format, incombustible, autoportant, monolítica i estable dimensionalment.

9.   PERLITA I VERMICULITA PANEL PASSIVETEC FRM 30.

  • Plafons fabricats en base magnesi, fibres reforçades i altres materials refractaris. Els panells són d’ ús interior, s’ empren per a la protecció passiva contra incendis en conductes de ventilació, conductes d’ extracció de fums i túnels. A més, aquest sistema aporta un bon aïllament tèrmic.

MORTERS I PINTURES

Morters de projecció per a la protecció passiva d’ elements constructius de l’ edifici, com estructures metàl·liques i formigó, paraments de diferent tipologia, conductes de xapa, etc.

1.   KNAUF VERMIPLASTER.

  • Morter en pols de gra fi, fabricat sobre una base de sulfat càlcic que ha estat alleugerit amb minerals expandits i formulat amb diversos additius per millorar l’ aplicació i les seves prestacions.

2.   PROMAT PROMASPRAY F250.

  • Revestiment projectable fibrós, fabricat en base a fibres minerals, lligants hidràulics inorgànics i additius, per a protecció contra incendis.

3.   PROMAT PROMAPAINT SC3.

  • Pintura intumescent a l’ aigua d’ altes prestacions per a protecció d’ estructures metàl·liques, formulada a base de copolímers acrílics per a protecció d’ estructures metàl·liques tant amb perfils en I i H com per a perfils buits.

4.   PROMAT PROMAPAINT SC4.

  • Pintura intumescent mono component, a l’ aigua i exempta de fibres, formulada a base de copolímers acrílics per a protecció d’ estructures metàl·liques tant amb perfils en I i H com per a perfils buits.

5.   PERLITA I VERMICULITA PERLIFOC.

  • Morter en base guió, destinat a la protecció passiva contra incendis d’ elements estructurals, compartimentació i en conductes de ventilació. També té propietats d’ aïllament tèrmic i acústic.

6.   PERLITA I VERMICULITA PERLIFOC HP.

  • Morter en base guió, destinat a la protecció passiva contra incendis en elements estructurals. Presenta una baixa densitat a causa de l’ ús de noves càrregues lleugeres, convertint-lo en un morter d’ alt rendiment i altes prestacions. A més, té propietats d’aïllament tèrmic.

7.   PERLITA I VERMICULITA PERLIWOOL.

  • Morter en base llana de roca, destinat a la protecció passiva contra incendis en elements estructurals i de compartimentació. A més, té propietats termo-resistents i acústiques, sent especialment adequat per a l’ aïllament tèrmic, l’ absorció i l’ aïllament acústic.

8.   PERLITA I VERMICULITA FIREFILM A6.

  • Pintura intumescent base aigua, blanca, de baix gruix destinada a la protecció passiva contra incendis d’ estructures metàl·liques d’ interior o semi exposades.

9.   PERLITA I VERMICULITA CHARFLAME.

  • Pintura intumescent en base aigua, d’un sol component i sense APEO, destinada al revestiment dels elements estructurals d’acer (seccions obertes i seccions oques) en condicions d’interior o semi exposició.

SISTEMES DE SEGELLAMENT

Pastes de juntes, saquets, massilles, escumes, collarins i altres solucions per al segellament de juntes i de penetracions en els passos de les instal·lacions a través de les compartimentacions d’incendis.

 1. PERLITA I VERMICULITA FR COLLAR.

  1. Collarí intumescent compost per una carcassa d’acer circular que es divideix en dos per ajustar-se al voltant dels passos d’instal·lacions per mitjà d’un sistema simple de “bloqueig lliscant”. La carcassa d’acer conté un material reactiu a base de grafit que reacciona quan s’exposa a la calor, tancant les obertures deixades pel material combustible de la instal·lació.
 2. PERLITA I VERMICULITA FR ACRYLIC.

  1. Massilla dissenyada per evitar la propagació del foc i el fum a través de juntes i obertures en parets i forjats (incloses les obertures creades al voltant del pas d’instal·lacions de servei). També disposa de propietats acústiques.
 3. PERLITA I VERMICULITA FR GRAPHITE.

  1. Massilla dissenyada per evitar la propagació del foc i el fum a través de parets i forjats produïda pel pas d’instal·lacions de servei.
 4. PERLITA I VERMICULITA SACS INTUMESCENTS FB760.

  1. Fets de material compost en base intumescent, protegit per una bossa de tela resistent a l’ aigua i de gran durabilitat. Estan dissenyats perquè, en cas d’incendi, el sac evita el pas de foc i fum mitjançant el tancament del buit o compartiment de la paret per on passen els diferents serveis.
 5. PERLITA I VERMICULITA FR PUTTY CORD.

  1. Segellador resistent al foc i al so, fàcil d’ aplicar, que se subministra com a massilla conformable. El cordó és manejable i reutilitzable gràcies a les seves propietats. Se subministren en cordons emmotllables preformats que són autoadhesius a pressió; no necessiten omplir l’espai a la profunditat requerida.
 6. PERLITA I VERMICULITA FR DAMPER.

  1. Comporta tallafoc per a protecció de conductes de ventilació. Estructura d’ acer que conté lames horitzontals d’ acer tractades amb grafit d’ expansió tèrmica que tanca tot el buit del conducte en cas d’ incendi.
 7. PERLITA I VERMICULITA REIXETES TALLAFOCS.

  1. La reixeta de ventilació resistent al foc permet la lliure circulació d’ aire a temperatura ambient a través d’ elements de construcció previstos per a la resistència al foc. Quan les reixetes són sotmeses al foc, aquestes es fiquen amb l’efecte de la calor impedint així el pas de flames i fums.
 8. PERLITA I VERMICULITA FR FOAM.

  1. Escuma de poliuretà mono component, que endureix per l’ absorció d’ humitat. Té una excel·lent adhesió a la majoria dels materials utilitzats en la construcció, amb una excel·lent durabilitat durant el servei un cop endurit. El producte també té excel·lents propietats tèrmiques (0,0354 W/MK).
 9. PERLITA I VERMICULITA FR COATING.

  1. Segellador ablatiu per protegir fibres minerals en segellament de pas d’instal·lacions i juntes lineals. Dissenyat per millorar, segellar i protegir les fibres minerals contra incendis. Es basa en un sistema d’UN polímer durador amb farcits inerts, retardants de foc no halogenats i un conservant per resistir l’atac microbià. S’ aplica mitjançant polvorització directa sobre els panells minerals.
 10. PROMAT PROMASTOP UCE.

  1. Collar intumescent modular en banda contínua per al segellament de pas de canonades combustibles (PVC).
 11. PROMAT PROMASTOP-S I PROMASTOP-L.

  1. Sistema de segellament d’ instal·lacions de cables idoni per quan es preveu reinstal·lacions freqüents o per realitzar segellats provisionals en obra.

REGISTRES I PORTES

Per tancar el pas del foc i evitar la seva propagació cap a àrees contigües. S’ inclouen les portes tallafocs i els tancaments.

1.   KNAUF TRAMPILLA CORTAFUEGO TEC.

  • Trapa especial amb resistència al foc EI60, EI90 i EI120. Per ser instal·lades en sistemes de sostres suspesos amb PYL, mantenint la mateixa protecció al foc del sistema i garantint la integritat en el seu conjunt. Seguretat i protecció en un únic producte.

2.   KNAUF TRAMPILLA CORTAFUEGO TRAS.

  • Trapa especial per a sistemes de trasdossat amb resistència al foc EI60, EI90 i EI120. Compostes per placa de guix laminat de gruix variable que garanteix la mateixa protecció del sistema instal·lat. Seguretat i protecció en un únic producte.

3.   PORTA TALLAFOCS.

  • La porta Rever és la solució tallafocs ideal per complir les normatives establertes en prevenció d’incendis, assegurant la millor qualitat al millor preu. Complementant la seva funcionalitat consta d’ un marc reversible i presenta un acabat RAL 7035 que la converteix en una porta versàtil en qualsevol entorn arquitectònic.

4.   REGISTRES ESPECIALS METÀL·LICS.

  • Responen a les demandes plantejades pels nous conceptes, tant de qualitat i de resistència al foc, com funcional i estètica. Ofereix una única solució pràctica per a qualsevol tipus d’instal·lació: gas, electricitat, aigua, telecomunicacions, etc.

Trobarà tots aquests productes al web de PLB Distribucions.

 

CONTACTE I MÉS INFORMACIÓ:

www.plb.cat

info@plb.cat

Tel. 933 037 443

2023-11-09T13:09:33+01:00 Dijous, 9 de novembre de 2023|AÏLLAMENT, Noticies, PROTECCIÓ PASIVA AL FOC|