ROCKWOOL CAMPUS – FORMACIÓ PLB

/, CONSTRUCCIÓN SOSTENIBLE, Noticies, TABIQUERIA SECA/ROCKWOOL CAMPUS – FORMACIÓ PLB

ROCKWOOL CAMPUS – FORMACIÓ PLB

30 de març de 2023,
de 10:30 a 13:00 h,
PLB VILADECANS
Av. Segle XXI, 66 · 08840 Viladecans

Formació teòrica i pràctica del Sistema REDArt (SATE) amb llana de roca ROCKWOOL
Coneix els avantatges competitius del Sistema REDArt participant a la nostra formació teòrica i pràctica.
Confirma la teva assistència

e-mail: a.gutierrez@plb.cat
Tel.: 669 693 329 (Albert)

ORGANITZEN: ROCKWOOL & PLB DISTRIBUCIONS.

INNOVACIÓ EN AÏLLAMENT TÈRMIC

Explorant el Sistema REDArt (SATE) amb Lana de Roca:

Aprofundirem en el Sistema REDArt (Sistema d’Aïllament Tèrmic per l’Exterior) amb l’ús de llana de roca com a material clau. Detallarem com aquest sistema revolucionari ofereix solucions efectives per millorar l’eficiència energètica dels edificis, proporcionant un aïllament tèrmic superior i més durabilitat. A més, destacarem els avantatges competitius i els beneficis que ofereix aquesta innovadora solució per a la construcció sostenible i eficient.

INTRODUCCIÓ AL SISTEMA REDART (SATE) AMB LLANA DE ROCA.

En aquesta subsecció, brindarem una visió general del Sistema REDArt i la seva aplicació a la construcció. Explicarem com funciona aquest sistema, que implica la instal·lació d´un aïllant tèrmic al´exterior de les parets, seguit de l´aplicació d´un revestiment protector. Ressaltarem com aquest enfocament proporciona un aïllament continu i sense ponts tèrmics, millorant significativament l’eficiència energètica dels edificis.

ELS AVANTATGES COMPETITIVES DE LA LLANA DE ROCA.

Aquí, ens centrarem en l’elecció de la llana de roca com a material aïllant al Sistema REDArt. Detallarem els avantatges únics de la llana de roca, com la seva alta resistència tèrmica, capacitat d’aïllament acústic, resistència al foc i naturalesa no combustible. Explicarem com aquestes propietats fan que la llana de roca sigui una elecció ideal per millorar l’eficiència energètica i el confort als edificis.

BENEFICIS DEL SISTEMA REDART (SATE) AMB LLANA DE ROCA.

Presentarem els beneficis clau d’adoptar el sistema REDArt amb llana de roca en projectes de construcció. Discutirem com aquest sistema proporciona un aïllament tèrmic superior, reduint les pèrdues de calor i augmentant la comoditat interior. Abordarem com el sistema REDArt també contribueix a la reducció de la factura energètica ia la sostenibilitat general dels edificis.

DURABILITAT I RESISTÈNCIA ALS ELEMENTS.

En aquesta subsecció, explorarem com la llana de roca utilitzada al Sistema REDArt demostra una alta durabilitat i resistència als elements climàtics. Discutirem com la llana de roca manté les seves propietats al llarg del temps, cosa que garanteix un aïllament efectiu i un rendiment constant fins i tot en condicions adverses.

IMPLEMENTACIÓ PRÀCTICA: EXEMPLES I CASOS D’ESTUDI.

Aquí presentarem exemples i casos d’estudi que demostren l’aplicació amb èxit del Sistema REDArt amb llana de roca en diversos tipus d’edificis. A través d’aquests exemples, destacarem com aquesta solució ha millorat l’eficiència energètica, el confort i la sostenibilitat a la vida real.

COMPROMÍS AMB LA CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE.

Conclourem aquesta secció emfatitzant com el Sistema REDArt amb llana de roca no només ofereix avantatges tècnics, sinó que també contribueix a la construcció sostenible ia la reducció de la petjada ambiental dels edificis. Discutirem com aquesta solució s’alinea amb les certificacions de sostenibilitat i com la seva implementació contribueix a aconseguir objectius mediambientals.

En acabar aquesta secció, els lectors obtindran una comprensió profunda del Sistema REDArt amb llana de roca i com aquesta solució innovadora juga un paper crucial en la millora de l’eficiència energètica, el confort i la sostenibilitat en la construcció moderna.

CONTACTE I MÉS INFORMACIÓ.

www.plb.cat

info@plb.cat

Telèfon: 933 037 443

2023-09-19T13:16:53+02:00 Dimarts, 14 de març de 2023|AÏLLAMENT, CONSTRUCCIÓN SOSTENIBLE, Noticies, TABIQUERIA SECA|