CREACIÓ UCOWORKING A L’EDIFICI DE CAN BAUMANN.

/, CONSTRUCCIÓN SOSTENIBLE, Noticies, TABIQUERIA SECA/CREACIÓ UCOWORKING A L’EDIFICI DE CAN BAUMANN.

La Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut ha fet un pas innovador en inaugurar un espai de coworking a l’emblemàtic edifici Can Baumann de Vic. La meticulosa reestructuració ha potenciat les àrees administratives, posant èmfasi en la funcionalitat. ERTACMINDA S.L., líder en transformacions arquitectòniques, ha demostrat el seu mestratge en focalitzar-se en detalls crucials com sostres i acústica. El resultat és un espai inspirador i altament operatiu, ressaltant la importància de l’excel·lència en l’execució. Aquesta iniciativa promet ser un referent per a futurs projectes de col·laboració i creativitat en l’àmbit de la salut.

TRANSFORMACIÓ DE CAN BAUMANN: UN ESPAI DE COL·LABORACIÓ I PRODUCTIVITAT.

  1. REESTRUCTURACIÓ FUNCIONAL.

La redefinició d’àrees administratives i de servei ha impulsat la funcionalitat de l’espai, prioritzant la col·laboració i la productivitat.

La creació de l’espai de coworking a la planta primera de l’edifici Can Baumann, ubicat a la Carretera de Roda, 70 a Vic, ha estat un projecte dut a terme per iniciativa de la “Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut”. El propòsit és proporcionar un lloc de trobada i col·laboració per al personal de la Facultat de Medicina i CT Beta.

L’enfocament principal de l’obra ha estat la reestructuració de les àrees destinades a administració i serveis. S’ha buscat millorar la funcionalitat i l’aprofitament de l’espai, seguint la tipologia de “modificacions i millores”. Això ha requerit una acurada planificació i execució, per assegurar que cada racó del coworking sigui òptim per al desenvolupament d’activitats de col·laboració i treball en equip.

  1. INNOVACIÓ ACÚSTICA I ESTÈTICA.

Els sostres HERADESIGN FINE 25 SK-06 i KNAUF DANOLINE PLAÇA U8/15/20 A+ T24 aporten no només estètica, sinó també una acústica òptima i un ambient dinàmic.

Un dels encarregats de dur a terme aquesta transformació ha estat l’empresa ERTACMINDA S.L., una companyia jove amb experiència en la construcció d’edificis i especialitzada en actuacions d’aquest tipus. El seu compromís i experiència en projectes similars els ha permès abordar aquesta tasca amb la destresa i professionalisme necessaris i a qui volem agrair la confiança dipositada en Distribucions PLB.

Part de les intervencions s’han concentrat als sostres. S’ha optat per un disseny que simula ferritja de fusta, corresponent al producte HERADESIGN FINE 25 SK-06 600 X 600 mm. Aquest material no només afegeix un toc estètic distintiu, sinó que també contribueix a l’acústica i confort de l’espai, creant un ambient propici per a la concentració i l’intercanvi d’idees.

Addicionalment, s’ha instal·lat un sostre amb un disseny de cercles aleatoris, corresponent al model KNAUF DANOLINE PLAÇA U8/15/20 A+ T24 600×600. Aquesta elecció respon a la recerca de varietat i dinamisme en l’ambient. Els cercles no només afegeixen un element visual atractiu, sinó que també aporten un joc de llums i ombres que enriqueixen l’experiència de l’espai. Així mateix, en combinació amb un absorbent acústic com el PANEL PLUS TP 138 amb classificació A, asseguren un espai de treball acústicament còmode i confortable.

  1. COMPROMÍS AMB LA QUALITAT I DETALLS.

El projecte destaca per la meticulositat en l’elecció de materials i l’execució, demostrant l’impacte de l’atenció als detalls i la professionalitat en el resultat final.

El resultat final és un espai de coworking que no només compleix amb la seva funció pràctica, sinó que també crea un entorn agradable i estimulant per al treball i la col·laboració. La combinació de materials i dissenys escollits demostra una atenció meticulosa als detalls i un compromís amb la qualitat. Aquest projecte és un testimoni de com l’atenció als detalls, la qualitat dels materials i la professionalitat en l’execució poden marcar la diferència en el resultat final d’una obra.

 

CONTACTE I MÉS INFORMACIÓ.

www.plb.cat

info@plb.cat

Teléfono: 933 037 443

2023-10-24T17:02:17+02:00 Dimarts, 24 d'octubre de 2023|AÏLLAMENT, CONSTRUCCIÓN SOSTENIBLE, Noticies, TABIQUERIA SECA|