Nova Gamma de Solucions ROCKWOOL.

/, CONSTRUCCIÓN SOSTENIBLE, Noticies/Nova Gamma de Solucions ROCKWOOL.

LA INNOVADORA GAMMA DE SOLUCIONS PER A PARTICIONS INTERIORS DE ROCKWOOL.

EXCEL·LÈNCIA EN AÏLLAMENT ACÚSTIC, TÈRMIC I DE SEGURETAT.

INTRODUCCIÓ.

Al món dels materials de construcció, la qualitat i les propietats úniques fan tota la diferència. En aquest sentit, ROCKWOOL presenta la seva innovadora gamma de solucions dissenyades específicament per a particions interiors. No tots els materials són iguals i la llana de roca ROCKWOOL destaca pel seu rendiment excepcional.

NOVA GENERACIÓ DE PRODUCTES AMB TECNOLOGIA NYROCK.
La nova gamma de solucions per a particions interiors de ROCKWOOL està impulsada per la revolucionària tecnologia NyRock. Aquest procés productiu patentat per ROCKWOOL combina totes les fortaleses inherents de la roca, aportant un valor afegit a través de panells de més densitat que milloren significativament l’aïllament acústic.

CARACTERÍSTIQUES DESTACADES DE LA GAMMA:
Els productes de la nova gamma: Alpharock Premium, Sonorock Plus i Sonorock Eco, ofereixen un conjunt de característiques excepcionals que asseguren confort, seguretat i eficiència:

Prestacions Tèrmiques i Acústiques.
Aquests productes brinden un rendiment tèrmic excel·lent, mantenint una temperatura confortable a l’interior i reduint les pèrdues de calor. A més, la tecnologia NyRock reforça l’aïllament acústic i permet gaudir d’espais tranquils i lliures de sorolls no desitjats.

Protecció a Cas d’Incendi.
La seguretat és una prioritat a la construcció. La gamma de ROCKWOOL garanteix una protecció eficaç contra incendis gràcies a la seva naturalesa incombustible. Aquests productes actuen com a barrera contra la propagació del foc, contribuint a la seguretat dels espais interiors.

Certificació Eurofins Gold.
Per a aquells que valoren la qualitat de l’aire interior, la gamma de solucions per a particions interiors de ROCKWOOL compta amb el prestigiós segell Eurofins Gold. Aquesta certificació és la més rigorosa en termes de qualitat de l’aire i assegura un ambient saludable i lliure de contaminants.

Conclusió.

En resum, la nova gamma de solucions per a particions interiors de ROCKWOOL estableix un nou estàndard en rendiment, seguretat i comoditat. Gràcies a la tecnologia NyRock, aquests productes combinen els avantatges de la llana de roca amb la innovació per oferir resultats excepcionals en aïllament acústic, tèrmic i protecció contra incendis. Amb el segell Eurofins Gold, també garanteixen un entorn interior saludable. Quan es tracta de qualitat i eficiència en construcció, ROCKWOOL lidera el camí.

Consulteu professionals:

CONTACTO Y MÁS INFORMACIÓN.

www.plb.cat

info@plb.cat

2023-10-13T10:40:57+02:00 Dilluns, 29 de maig de 2023|AÏLLAMENT, CONSTRUCCIÓN SOSTENIBLE, Noticies|