LES DECLARACIONS AMBIENTALS DE PRODUCTE DE PROMAT.

/, CONSTRUCCIÓN SOSTENIBLE, Noticies/LES DECLARACIONS AMBIENTALS DE PRODUCTE DE PROMAT.

LES DECLARACIONS AMBIENTALS DE PRODUCTE DE PROMAT.

DES DE PROMAT ANUNCIEN QUE LES DECLARACIONS AMBIENTALS ESTAN LLESTES PER A LA SEVA DESCÀRREGA.

Enllaç Web PROMAT:

https://www.promat.com/es-es/construccion/documentos/?filter=documentType.eq.Sustainability&page=1&page_size=25&sort=Id&sort_type=desc

Enllaç Video Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=XLJvl1_oMjg

 

1: INTRODUCCIÓ A LES DECLARACIONS AMBIENTALS DE PRODUCTE (EPDS).

En línia amb el seu decidit compromís cap a la transparència i la sostenibilitat, Promat ha fet un pas transcendental en introduir les Declaracions Ambientals de Producte (EPDs). Aquestes declaracions, resultat d’ una detallada avaluació de cada fase en el cicle de vida dels seus productes, marquen l’ últim assoliment en la seva dedicació a pràctiques empresarials més ecològiques i responsables. Aquesta fita demostra la seva ferma intenció de no només complir amb els estàndards mediambientals, sinó de superar-los, garantint així un impacte positiu en l’ entorn. Les EPDs proporcionen als consumidors i socis comercials informació detallada i verificable sobre el rendiment ecològic dels productes Promat, empoderant-los per prendre decisions informades i sostenibles. Aquesta iniciativa reafirma la posició de Promat com a líder en el seu sector, demostrant que la innovació i la sostenibilitat poden anar de la mà per crear un futur més verd i pròsper.

2: PROMAPAINT® – INNOVACIÓ QUE TRANSCENDEIX LA PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS.

PROMAPAINT® emergeix com la culminació de la nostra innovació en pintures intumescents. Més enllà de la seva destacada capacitat per salvaguardar espais contra incendis, aquesta formulació ara agrega un atribut addicional: la contribució activa a la preservació ambiental.

3: UNA ANÀLISI PROFUNDA DEL CICLE DE VIDA DE PROMAPAINT®.

Per comprendre completament el valor afegit de les EPDs, és fonamental abordar el concepte de cicle de vida del producte. Des de l’ extracció de matèries primeres fins a la fase de disposició final, cada etapa ha estat avaluada minuciosament. Aquest enfocament exhaustiu ens permet oferir no només una pintura intumescent de primera categoria, sinó també un producte que minimitza el seu impacte ambiental.

4: UN COMPROMÍS INQUEBRANTABLE AMB LA SOSTENIBILITAT.

A Promat, estan compromesos amb la transparència i la sostenibilitat. Junts, estem fent passos concrets cap a un futur més verd i responsable. Gràcies per ser part del nostre viatge cap a la sostenibilitat.

5: EPDS DE PROMAT – UNA PROMESA VERIFICABLE.

Les Declaracions Ambientals de Producte no són meres afirmacions; són compromisos tangibles recolzats per dades verificables. Cada EPD proporciona informació detallada sobre el rendiment ambiental de PROMAPAINT®, la qual cosa permet als professionals de la construcció i dissenyadors prendre decisions informades i conscients en seleccionar productes per als seus projectes.

6: MÉS ENLLÀ DE PROMAPAINT® – UNA GAMMA DIVERSIFICADA DE SOLUCIONS SOSTENIBLES.

Si bé PROMAPAINT® ocupa un lloc destacat en aquest llançament, les nostres EPDs abasten una gamma diversa de productes. Cadascun d’ells s’erigeix com un testimoni de la nostra determinació d’aportar solucions sostenibles a la indústria. Explora com cadascun d’aquests productes pot integrar-se de manera efectiva en els teus projectes per marcar una diferència significativa.

7: LA TEVA CONTRIBUCIÓ AL FUTUR SOSTENIBLE.

En descarregar les Declaracions Ambientals de Producte de Promat, t’uneixes a nosaltres en el compromís de construir un futur més sostenible i responsable. Cada elecció compta, i en triar productes amb EPDs, estàs fent una contribució directa a la protecció del medi ambient.

8: LA NOSTRA VISIÓ DE FUTUR.

El llançament de les EPDs marca l’inici d’una nova era en el nostre compromís amb la sostenibilitat. Estem compromesos a seguir innovant i desenvolupant solucions que no només protegeixin vides, sinó també el planeta que tots compartim. A mesura que avancem cap al futur, continuarem treballant incansablement per superar les expectatives i establir nous estàndards en pràctiques empresarials ecològiques i sostenibles.

 

CONTACTE I MÉS INFORMACIÓ.

www.plb.cat

info@plb.cat

2023-09-18T20:30:06+02:00 Dimecres, 13 de setembre de 2023|AÏLLAMENT, CONSTRUCCIÓN SOSTENIBLE, Noticies|