BLAUMAR MILLORES EFICIENTS AMB PROFESSIONALS.

/, fAÇANES, Noticies/BLAUMAR MILLORES EFICIENTS AMB PROFESSIONALS.

Blaumar, un 4 estrelles a Salou, renova part de les seves instal·lacions de la mà d’Aïllaments Sobraplac S.L.

blaumar

blaumar

amb productes d’excel·lència subministrats per Distribucions PLB.

Ubicat en ple passeig marítim, davant la platja Llevant i a la zona residencial de Salou, l’Hotel Blaumar s’ha consolidat com l’establiment perfecte per gaudir d’unes vacances en família. Molt sensibilitzat amb la qualitat i la protecció del medi ambient, és l’únic hotel de Salou que llueix els certificats de “Q” de Qualitat, EMAS i ISO 14001 de gestió ambiental.

En la seva renovació ha confiat en una firma fiable en el panorama de Tarragona, Sobraplac S.L.

Aquesta empresa té per objectius el suport constant al llarg de cada projecte. Complir amb terminis realistes els permet acabar sempre a temps i amb un servei inigualable.

Cal destacar la seva participació a PortAventura Business & Events està portant en l’ampliació de les infraestructures del seu centre de convencions.  En la construcció s’han tingut en compte aspectes com la sostenibilitat i el respecte mediambiental. Així mateix, s’ ha treballat, des de la seva fase de disseny i edificació, per l’ aprofitament dels recursos naturals i la minimització de l’ impacte en el paisatge. La llum natural serà una de les seves característiques, igual que les terrasses i jardins mediterranis que envolten l’ edificació.

BLAUMAR, RENOVACIÓ PER QUALITAT.

blaumar

blaumar

Una breu visita a les instal·lacions del majestuós hotel ja ens causarà una vigorosa impressió. Materials excel·lents planificats per un projecte seriós i que busca assolir un disseny eficient i còmode. L’execució de les reformes i millores traspua una professionalitat a prova de les mirades més exigents. Per PLB.CAT és un orgull participar en operacions de tant rigor i bon gust.

 

 

 

Hi ha diferents elements que s’han utilitzat per a finalitats diferents en la renovació de l’Hotel Blaumar. Alguns d’ ells són:

-D11 SOSTRES SUSPÈS CONTINU

És un sistema de revestiment horitzontal d’un forjat per la seva part inferior, format per una estructura metàl·lica sobre la qual es cargola una o més plaques de guix laminat Knauf.

Els sostres suspesos Knauf D11 estan compostos per una estructura metàl·lica que es col·loca en dues direccions; la primària, sobre la qual es col·loquen els penjaments, pot ser mestra CD60/27, F47/17 o Perfil Serra SR i la secundària, ancorada transversalment a la primària amb peces d’unió, pot anar al mateix nivell o per sota, i pot estar formada per mestra CD60/27 o F47/17. A aquesta última es cargolaran una o més plaques de guix laminat Knauf, el gruix i el tipus del qual serà en funció de les característiques tècniques exigides al sostre.

Els sistemes de sostres suspesos Knauf es poden aplicar tant en obra nova com en rehabilitació, sota un forjat ja existent, per aconseguir sobre aquest una millora estètica, acústica, tèrmica o de protecció al foc. Alhora permet crear una càmera en la qual es poden allotjar totes les instal·lacions necessàries.

-SOSTRE FONOABSORBENT DESMUNTABLE BLANKA 1200X600X20 CANT D/AEX – T24

Gràcies a la durabilitat millorada de la seva superfície, Rockfon Blanka

és més resistent a la brutícia i al desgast diari, millorant així el temps de vida útil del producte.

Construït en forma de Panell de llana de roca. Cara visible és un vel molt blanc, llis i mat i la cara posterior un contraveu.

Les àrees d’aplicació recomanades van des d’Oficines, Despatxos o Sales de reunions fins a Espais de treball compartits, Espais recepció, Menjadors o Passadissos. Camps com en l’Educació, en Establiments Comercials, en Auditoris o Sales de concerts o en l’extensa i delicada zona de Sanitat.

Són sensiblement útils en l’ absorció acústica. Aïllament entre habitacions, Reacció al foc, Reflexió i difusió de la llum també són aspectes en què ressalta la seva eficàcia.

La superfície és molt blanca, mat, perfecta fins i tot amb llum lateral. També cal destacar la seva alta resistència a la humitat i la seva estabilitat dimensional entre moltes altres propietats interessants.

-SOSTRE FONOABSORBENT ECOCER GAMMA ECO.

La Gamma ECO by ECOcero

són panells acústics ecològics que neixen del reciclat d’ampolles de plàstic.

Aquests innovadors panells fonoabsorbents estan compostos per fibres de polièster 100% amb un excel·lent rendiment acústic. Es tracta d’ un producte molt versàtil que pot ser fabricat amb la forma, dimensions i colors que requereixi cada projecte.

Els panells acústics reciclats encara els millors materials acústics amb la responsabilitat mediambiental. Per produir cada m2 de material reciclem 75 ampolles de plàstic. Fibra tèxtil reciclada que neix del reciclat d’ ampolles de plàstic. La Gamma ECO es fabrica amb energia solar, amb zero emissions de CO₂.

En aquest projecte s’han reciclat un total de 16.200 Ampolles de plàstic que han servit per donar forma i color a un espai lluminós i acollidor.

Els panells acústics decoratius es poden instal·lar en qualsevol recinte amb necessitats de millorar el confort acústic interior com: oficines, col·legis, restaurants, gimnasos, salons de celebracions, call center, coworking, pubs, discoteques, pavellons poliesportius, clíniques dentals, autoescoles, acadèmies de formació, tallers, farmàcies, hotels, indústria, escoles de música, escoles de dansa, sales de jazz, estudis de gravació, homenatges,  sales multiusos, hospitals…

Si desitja més informació sobre aquest tipus de materials pot posar-se en contacte a través dels canals habituals:

www.plb.cat

info@plb.cat

Tel. 93 303 74 43

2023-04-28T18:58:24+02:00 Dimarts, 2 de maig de 2023|DECORACIó, fAÇANES, Noticies|