BLAUMAR MILLORES EFICIENTS AMB PROFESSIONALS.

/, fAÇANES, Noticies/BLAUMAR MILLORES EFICIENTS AMB PROFESSIONALS.

RENOVACIÓ SOSTENIBLE A L’HOTEL BLAUMAR DE SALOU.

UN ENFOCAMENT EN LA QUALITAT I LA PROTECCIÓ AMBIENTAL.

 • 1: Ubicació i Certificacions de l’Hotel Blaumar: Qualitat i Compromís amb el Medi Ambient.
  2: Aïllaments Sobraplac S.L.: Soci Confiable a la Renovació de l’Hotel Blaumar.
  3: Compromís amb la Sostenibilitat: Participació en Projectes com PortAventura Business & Events.
  4: Qualitat a la Renovació: Materials Excel·lents i Disseny Eficient a l’Hotel Blaumar.
  5: Elements Destacats a la Renovació de l’Hotel Blaumar: Innovació i Professionalisme.
  6: Contribució de Distribucions PLB: Orgull a Participar en Operacions Rigoroses i de Bon Gust.
  7: Innovació en Materials per a la Renovació de l’Hotel Blaumar: Un Enfocament a l’Eficàcia i Estètica.
  8: Panells Acústics Ecològics: Renovant amb Responsabilitat Ambiental a l’Hotel Blaumar.

HOTEL BLAUMAR

A l’emblemàtica ubicació del passeig marítim de Salou, l’Hotel Blaumar ha dut a terme una renovació ambiciosa que redefineix l’excel·lència a l’hospitalitat i la sostenibilitat. Col·laborant amb Aïllaments Sobraplac S.L. i aprofitant els productes d’alta qualitat de Distribucions PLB, l’hotel ha transformat les seves instal·lacions per oferir una experiència única als hostes. En aquest article explorem els aspectes destacats d’aquesta transformació i com cada detall contribueix a un enfocament holístic de qualitat i cura del medi ambient.

HOTEL BLAUMAR FAMILIAR DE QUALITAT I COMPROMÍS AMBIENTAL.

L’Hotel Blaumar: Ancorat al cor del passeig marítim de Salou i davant de la platja Llevant, l’Hotel Blaumar ha assegurat la seva posició com la destinació perfecta per a unes vacances familiars. Alineat amb el compromís cap a la qualitat i la preservació de l’entorn, és l’únic hotel a Salou que ostenta els certificats de “Q” de Qualitat, EMAS i ISO 14001 de gestió ambiental. Aquestes certificacions donen suport a la seva dedicació a brindar experiències excepcionals mentre manté un enfocament ecològic i sostenible.

COL·LABORACIÓ ESTRATÈGICA AMB AÏLLAMENTS SOBRAPLAC S.L.

Aïllaments Sobraplac S.L.: Una figura destacada al panorama empresarial de Tarragona, Aïllaments Sobraplac S.L. ha esdevingut el soci ideal per a la renovació de l’Hotel Blaumar. El seu enfocament a l’excel·lència, combinat amb la puntualitat en l’execució de projectes i un servei impecable, ha estat un factor crucial en l’èxit d’aquesta transformació. La reputació d’Aïllaments Sobraplac S.L. s’ha consolidat encara més amb la participació en projectes com l’ampliació de les infraestructures del centre de convencions de PortAventura Business & Events, on la sostenibilitat i el respecte per l’entorn són elements fonamentals.

ELEMENTS CLAU DE LA RENOVACIÓ.

Sostres suspesos Knauf D11: Un dels pilars de la renovació són els sostres suspesos Knauf D11, que afegeixen un toc d’estil i funcionalitat a les instal·lacions. Aquests sostres horitzontals, compostos per estructures metàl·liques i plaques de guix laminat, permeten millores estètiques i pràctiques tant en projectes de construcció nous com en rehabilitacions.
Sostre Fonoabsorbent Rockfon Blanka: La transformació també inclou la implementació de sostres fonoabsorbents Rockfon Blanka, coneguts per la seva durabilitat i estètica. Aquests panells de llana de roca, a més de la seva funció acústica, aporten resistència a la humitat i l’estabilitat dimensional. La seva versatilitat els fa ideals per a diversos entorns, des d’oficines fins a àrees de recepció a diversos camps.
Panells Acústics Ecològics de la Gamma ECO by ECOcero: Com a part del seu compromís ambiental, l’Hotel Blaumar ha adoptat els panells acústics ecològics de la Gamma ECO by ECOcero. Fabricats a partir d´ampolles de plàstic reciclades, aquests panells ofereixen un rendiment acústic excepcional i demostren la combinació perfecta entre qualitat acústica i responsabilitat ambiental.

La renovació de l’Hotel Blaumar en col·laboració amb Aïllaments Sobraplac S.L. i Distribucions PLB és un testimoni de com la qualitat, la innovació i el compromís ambiental poden convergir en un projecte únic. Cada element, des dels sostres suspesos als panells acústics ecològics, reflecteix la dedicació de l’hotel cap a l’excel·lència i el respecte per l’entorn. Aquesta transformació és un exemple inspirador de com l’hospitalitat i la sostenibilitat poden anar de la mà, creant un espai que ofereix als hostes una experiència excepcional i memorable.

 

CONSULTEU AMB PROFESSIONALS.

www.plb.cat

info@plb.cat

Tel. 93 303 74 43

2023-09-19T11:35:14+02:00 Dimarts, 2 de maig de 2023|DECORACIó, fAÇANES, Noticies|