AÏLLAMENT TÈRMIC: ESTALVIAR EN LLUM I GAS.

/, Noticies/AÏLLAMENT TÈRMIC: ESTALVIAR EN LLUM I GAS.

Amb el preu d’electricitat i el gas disparats, estalviar en les factures és més necessari que mai i l’aïllament tèrmic és la millor solució per aconseguir-ho.

PER QUÈ I COM ESTALVIARÀ EN LES SEVES FACTURES DE LLUM I GAS?

Si està interessat a saber com estalviar en les seves factures de llum i gas, els ho expliquem i així veurà l’interessant que resulta l’aïllament insuflat i els avantatges econòmics que obtindrà ràpidament.

Sabem que els nostres habitatges perden energia a través de murs, teulades i sòls, per la qual cosa, si les millorem tèrmicament, seran molt més eficients i ens reportaran estalvi econòmic donat l’alt cost de l’energia en l’actualitat.

COM ENS AJUDARÀ ESTALVIAR?

Si aïllem tèrmicament casa nostra, millorarem la transmitància tèrmica de les nostres solucions constructives, això ens proporcionarà l’estalvi energètic que estem buscant, evitant pèrdues d’energia o evitant condicions d’excessiu fred o calor a l’interior de la nostra llar.

QUE MILLORARÀ A LA NOSTRA LLAR?

 • Millor transmitància tèrmica.

 • Alta Resistència tèrmica a la calor i fred.

 • Absorció acústica.

 • Reducció de pèrdues energètiques.

 • Supressió de l’ aire en circulació.

L ‘aïllament tèrmic, redueix les necessitats energètiques a causa del confort tèrmic que proporciona.

L’aïllament tèrmic ajuda a conservar una temperatura de confort durant tot l’any a l’interior del nostre habitatge.  Es necessitarà molta menys energia a través dels sistemes de calefacció o refrigeració.

+ AÏLLAMENT TÈRMIC = – NECESSITATS D’ENERGIA.

QUINS AVANTATGES PROPORCIONARAN?

 • Confort tèrmic interior.

 • Temperatura constant.

 • Homologació constant a la Temperatura de confort (24ºC).

 • Menor oscil·lació de temperatures.

 • Qualitat d’ aire interior millorada.

 • Humitat interior regulada.

AVANTATGES D’ESTALVIAR.

ÉS IMPORTANT SABER QUE PER CADA GRAU DE MILLORA EN LA TEMPERATURA DEPENENT DE L’ESTACIÓ DE L’ANY, EQUIVALDRÀ A REDUIR UN 8 % LES NECESSITATS ENERGÈTIQUES.

AÏLLAMENT TÈRMIC PER MILLORAR L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA.

Des de l’any passat el preu de la llum no ha deixat de pujar, assolit màxims històrics pràcticament cada setmana. El mateix ha ocorregut amb els combustibles fòssils i, per desgràcia, situacions com el conflicte entre Rússia i Ucraïna fan que el final d’aquesta descontrolada escalada de preus estigui molt lluny de solucionar-se. Tot això s’ha traduït en factures exageradament altes en llars i empreses, davant les quals no es pot fer gaire més que intentar reduir els consums. No obstant això, hi ha una solució molt millor per incrementar l’estalvi: invertir en aïllament tèrmic.

Una gran quantitat de l’energia que consumim s’escapa en forma de calor a través de l’envolupant. Fins a un 30% s’ escapa per la teulada o coberta, al voltant d’ un 25% se’ n va per les façanes, sobre un 10% desapareix pel terra, un 10% es fuga a través de les finestres i un 20% és degut a ponts tèrmics o a una ventilació incorrecta. Aquestes fuites fan que necessitem consumir més energia per aconseguir un adequat confort tèrmic. Amb un aïllament adequat evitem aquestes fuites i, en conseqüència, el consum energètic es torna molt més eficient i l’estalvi incrementa.

QUANT ES POT ESTALVIAR AMB UN BON AÏLLAMENT TÈRMIC?

Tot depèn de l’estat inicial de l’edifici o habitatge a aïllar i del sistema d’aïllament, tipus d’aïllant, gruix… que es decideixi instal·lar, però l’estalvi en les factures pot arribar a ser molt significatiu, fins i tot de fins a un 70% en els casos més extrems. A causa d’això, la inversió en aïllament s’amortitza en molt poc temps.

ESPECIALISTES EN AÏLLAMENT.

L’aïllament tèrmic es pot instal·lar en diferents parts de l’estructura d’un edifici. Això inclou façanes i parets interiors, sostres i cobertes, soterranis i garatges, terres… També és utilitzat en instal·lacions com conductes de ventilació i climatització, canonades… Per a totes aquestes aplicacions oferim materials aïllants de tot tipus (llanes minerals, EPS, XPS, aglomerat de suro…) en diferents formats (panells, mantes, rotllos…), així com altres accessoris necessaris per aïllar utilitzant diferents sistemes (SATE, façanes ventilades, trasdossats…).

A PLB som experts en tota mena de productes d’aïllament tèrmic. Oferim materials de la més alta qualitat i de marques reconegudes internacionalment, que s’adapten a qualsevol tipus de necessitat.

CONTACTE I MÉS INFORMACIÓ:

www.plb.cat

info@plb.cat

Telèfon 93 303 74 43

2023-11-14T12:06:31+01:00 Dimarts, 14 de novembre de 2023|AÏLLAMENT, Noticies|