VENTIROCK. DISENY I RESISTÊNCIA, LA UNIÓ PERFECTE

//VENTIROCK. DISENY I RESISTÊNCIA, LA UNIÓ PERFECTE

VENTIROCK: SISTEMA INNOVADOR D’AÏLLAMENT TÈRMIC I ACÚSTIC.

Al món en constant evolució de la construcció sostenible i eficient, VENTIROCK ha emergit com un líder en solucions innovadores d’aïllament tèrmic i acústic. Aquest capítol proporcionarà una visió general del sistema VENTIROCK REDAir, destacant-ne la funció clau en la millora de les façanes ventilades i la seva estructura fonamental.

DESCOBRINT EL SISTEMA REDAIR DE VENTIROCK: COMPOSICIÓ I COMPONENTS CLAU. VENTIROCK:

Submergeix-te al cor del sistema REDAir de VENTIROCK mentre explorem la seva estructura essencial. Aquest capítol desglossarà la composició del sistema, que inclou un full interior, una estructura dalumini i un revestiment exterior. A més, s’exploraran les opcions d’aïllament de llana de roca, inclosos els panells Ventirock Duo i Ventirock Energy, que creen una càmera d’aire ventilada.

APLICACIÓ INNOVADORA: AÏLLAMENT TÈRMIC I ACÚSTIC DE FAÇANES VENTILADES.

Les façanes ventilades han revolucionat l’eficiència energètica i el confort acústic a la construcció moderna. En aquest capítol descobrirem com el sistema VENTIROCK REDAir s’integra perfectament en aquesta aplicació. Explorarem com aquesta solució ofereix a les façanes ventilades una capa addicional d’aïllament tèrmic i acústic, millorant la qualitat de vida i el rendiment energètic dels edificis.

AVANTATGES TRANSFORMADORS DE VENTIROCK: POTENCIANT EL RENDIMENT.

Els avantatges del sistema VENTIROCK REDAir són vastes i transformadores. En aquest capítol, desglossarem en detall les raons per les quals aquesta solució ha guanyat reconeixement a la indústria. Des de la destacada conductivitat de la llana de roca fins al seu excel·lent comportament acústic, així com la seva resistència a l’aigua i la seva estabilitat mecànica, explorarem com VENTIROCK es destaca en múltiples aspectes.

SEGURETAT I SOSTENIBILITAT: VALOR AGREGAT A TRAVÉS DEL SISTEMA VENTIROCK.

En un món on la seguretat i la sostenibilitat són crucials, el sistema VENTIROCK s’alça com una solució que compleix tots dos aspectes. Aquest capítol se centrarà en com el sistema garanteix la seguretat en cas d’incendi, la resistència a l’aigua de pluja i la capacitat per enfrontar l’acció del vent. A més, se n’explorarà la contribució a la sostenibilitat, inclosa la Declaració Ambiental de Producte i la certificació de baixes emissions Eurofins Gold.

INSTAL·LACIÓ EFICIENT I RESULTATS EFECTIUS: EL PROCÉS VENTIROCK.

La instal·lació eficient és clau en qualsevol solució de construcció. En aquest capítol, s’examinarà com VENTIROCK agilitza el procés d’instal·lació sense comprometre’n la qualitat. Des de l’estabilitat mecànica fins a la facilitat d’instal·lació explorarem com aquest sistema ofereix resultats efectius sense complicacions.

HISTÒRIES D’ÈXIT: TRANSFORMANT EDIFICIS AMB VENTIROCK.

Els resultats parlen per ells mateixos. En aquest capítol, coneixerem casos reals dedificis i projectes que han experimentat una transformació a través del sistema VENTIROCK REDAir. Des d’edificis comercials fins a residencials explorarem com aquesta solució ha millorat l’eficiència energètica, el confort acústic i la qualitat de vida dels ocupants.

FORJANT EL FUTUR: LA VISIÓ D’INNOVACIÓ DE VENTIROCK.

La història de VENTIROCK és una història de constant evolució i cerca de l’excel·lència. En aquest capítol final, explorarem en profunditat la dedicació ferma de VENTIROCK a la innovació i com aquesta visió impulsa el seu compromís amb la millora contínua. Des dels seus inicis fins al present, descobrirem com VENTIROCK ha mantingut la seva posició a l’avantguarda de la indústria d’aïllament tèrmic i acústic.

DISSENYANT EL MATÍ: ELS PASSOS CAP A UN FUTUR SOSTENIBLE.

El compromís amb la sostenibilitat és essencial per liderar la indústria de la construcció cap a un futur més brillant. En aquest capítol explorarem com VENTIROCK està dissenyant solucions que no només aborden les necessitats actuals, sinó que també s’anticipin a les demandes futures. Des de la reducció de la petjada de carboni fins a l’optimització de l’eficiència energètica descobrirem com VENTIROCK es compromet a contribuir a un món més sostenible.

LIDERANT EL CAMÍ: INNOVACIÓ EN AÏLLAMENT TÈRMIC I ACÚSTIC.

Ser un líder a la indústria no només implica seguir el camí traçat, sinó també crear noves sendes. En aquest capítol explorarem com VENTIROCK planeja liderar el camí en termes d’innovació en aïllament tèrmic i acústic. Mitjançant investigacions en curs, col·laboracions estratègiques i l’aplicació de tecnologies avançades, descobrirem com VENTIROCK està destinat a continuar sent un referent al camp.

SOCI CONFIABLE I PIONER: VENTIROCK EN EL FUTUR CONSTRUCTIU.

La confiança és un atribut inavaluable en qualsevol soci de construcció. En aquest capítol, explorarem com VENTIROCK s’ha guanyat la confiança d’arquitectes, inginers i professionals de la construcció arreu del món. A mesura que enfrontem desafiaments constructius cada cop més complexos, descobrirem com VENTIROCK segueix sent un pioner, brindant solucions que compleixen i superen les expectatives.

TANCANT EL CICLE: UN FUTUR MÉS BRILLANT AMB VENTIROCK.

A mesura que concloem aquest viatge a través del compromís de VENTIROCK amb la innovació, la sostenibilitat i l’excel·lència constructiva, reflexionarem sobre l’impacte que VENTIROCK ha tingut i continuarà tenint a la indústria. Aquest capítol final tancarà el cicle en destacar com les solucions de VENTIROCK no només milloren edificis, sinó que també contribueixen a un futur més brillant i sostenible per a tothom.

El compromís infrangible de VENTIROCK amb la innovació i la visió cap a un futur més sostenible i eficient defineixen el seu paper a la indústria d’aïllament tèrmic i acústic. A mesura que avancem cap a noves fronteres constructives, VENTIROCK es manté com un soci fiable i pioner, forjant un futur on el confort, l’eficiència i la sostenibilitat s’entrellacen a cada projecte.

VENTIROCK DUO

Panell de llana de roca de doble densitat per a l’aïllament de façana Ventilada a obra nova i rehabilitació. Aporta excel·lent conductivitat tèrmica, seguretat contra incendis, eficiència energètica i confort tèrmic i acústic.

VENTIROCK ENERGY

Panell de roca de monodensitat per a l’aïllament tèrmic i acústic de façana ventilada. Dissenyat per oferir la millor conductivitat en llana de roca, excel·lent comportament acústic, seguretat contra incendis, resistència a l’aigua de pluja ia l’acció del vent i eficiència energètica.

VENTIROCK: AVANTATGES.

 • Llibertat de disseny: múltiples possibilitats de formes, textures, colors i acabats.
 • Resistència a la intempèrie.
 • Seguretat en cas dincendi.
 • Gran potencial destalvi: 30% superior als sistemes tradicionals.
 • Altes prestacions en matèria de durabilitat, seguretat, confort i eficiència energètica.
 • Sense riscos de condensacions intersticials a l’estiu aconseguint una absorció menor de la calor.
 • Menys dispersió de la calor interior en períodes de fred.
 • Rapidesa d’instal·lació i estalvi de temps.

VENTIROCK: EN REHABILITACIÓ:

 • Millora l’aparença estètica de la façana.
 • Permet substituir o complementar l´aïllament existent.
 • Millora les propietats acústiques i de protecció contra el foc a façanes existents.
 • Especialment recomanable per a edificis que requereixen altes prestacions i estètica com a hotels, edificis comercials, habitatge plurifamiliars, residències per a gent gran o hospitals.

VENTIROCK: EN OBRA NOVA:

 • Per a tot tipus dedifici.
 • Acabat estètic.
 • Recomanat per a edificis com ara hotels, hospitals, edificis comercials, habitatges plurifamiliars, edificis d’oficines, etc.

CONTACTE I MÉS INFORMACIÓ.

www.plb.cat

info@plb.cat

BARCELONA

C/ Tucumán, 16-18

08030 – Barcelona

Telèfon: 933 037 443

REUS

C/ Ferrer i Guàrdia, 4

43206 – Reus

Telèfon: 977 124 471

reus@plb.cat

VILADECANS

Av. Segle XXI, 66

08840 Viladecans (Barcelona)

Telèfon: 93 633 34 24

viladecans@plb.cat

2023-08-29T13:01:37+02:00 Dilluns, 23 de gener de 2023|Noticies|