TANQUEM PER FESTA LOCAL.

//TANQUEM PER FESTA LOCAL.

AVÍS DE TANCAMENT TEMPORAL DE MAGATZEMS PER FESTA LOCAL.

INTRODUCCIÓ AL TANCAMENT TEMPORAL DE MAGATZEMS.

INFORMACIÓ IMPORTANT PER ALS NOSTRES CLIENTS I COL·LABORADORS.

El proper dilluns 26 de setembre, desitgem informar a tots els nostres valuosos clients i col·laboradors sobre un esdeveniment especial que afectarà el funcionament dels nostres magatzems. En aquest comunicat, proporcionem detalls sobre el tancament temporal dels nostres magatzems ubicats a les localitats de Reus, Viladecans i Barcelona, a causa de les celebracions de festes locals que tindran lloc a cadascuna d’aquestes poblacions. Tot i que lamentem els possibles inconvenients que això pugui ocasionar, considerem important brindar aquesta anticipada notificació per permetre’ls una planificació adequada.

FESTA LOCAL A REUS I EL SEU IMPACTE ALS NOSTRES MAGATZEMS. UN DIA DE COMMEMORACIÓ A REUS.

A la pintoresca ciutat de Reus, el dilluns 26 de setembre serà un dia de celebració local. Les festivitats es duran a terme per honrar esdeveniments històrics significatius per a la ciutat o en honor a patrons locals que mereixen reconeixement. Durant aquest dia, els nostres magatzems a Reus romandran tancats, permetent al nostre equip unir-se a la comunitat en la commemoració d’aquesta festivitat.

VILADECANS MÉS CELEBRACIONS LOCALS.

A l’encantadora localitat de Viladecans, també es duran a terme festivitats locals el dilluns 26 de setembre. Els nostres magatzems a Viladecans romandran tancats durant aquest dia per permetre als nostres empleats participar i gaudir de les celebracions al costat dels seus conciutadans.

BARCELONA I EL SEU DIA ESPECIAL DE FESTA LOCAL.

La vibrant ciutat de Barcelona també s’unirà a les festivitats locals el 26 de setembre. Durant aquest dia, els nostres magatzems a Barcelona romandran tancats, permetent al nostre equip i a tots els residents de la ciutat participar en les festivitats i gaudir de l’atmosfera festiva que s’apodera dels carrers.

COMPROMÍS AMB L’EXCEL·LÈNCIA EN EL FUTUR.

Esperem amb entusiasme el futur i l’oportunitat de continuar brindant-li serveis excepcionals. El nostre compromís inquebrantable amb l’excel·lència en el servei i la satisfacció del client continua sent la nostra principal prioritat. Cada dia treballem per superar les seves expectatives i brindar solucions que contribueixin a l’èxit de les seves operacions i projectes.

Durant aquest tancament temporal i en el futur, volem que sàpiga que som aquí per a vostè. Mantindrem una comunicació oberta i constant per mantenir-lo informat sobre qualsevol novetat, esdeveniment o millora en els nostres serveis. La seva opinió és valuosa per a nosaltres, i sempre estem disposats a escoltar els seus comentaris i suggeriments.

A mesura que celebrem les festivitats locals a Reus, Viladecans i Barcelona, ens unim a les comunitats locals en un esperit de celebració i camaraderia. Aquestes ocasions ens brinden l’oportunitat de crear vincles més forts i compartir moments especials amb tots vostès.

Mirant cap al futur, ens omple d’emoció la perspectiva de continuar treballant junts per aconseguir els seus objectius. Ja sigui en la planificació i gestió de projectes, el subministrament de materials o qualsevol altre aspecte en el qual puguem ser d’ajuda, estem compromesos a brindar-li resultats excepcionals i contribuir al seu èxit.

CONSIDERACIONS EN LA PLANIFICACIÓ.

Si té la intenció de realitzar comandes o dur a terme gestions relacionades amb els nostres magatzems en qualsevol d’aquestes localitats, li recomanem tenir en compte aquesta informació en planificar les seves activitats. L’ anticipació i la planificació l’ ajudaran a minimitzar qualsevol interrupció en les seves operacions.

COMUNICACIÓ OBERTA.

Si té preguntes, necessita aclariments o requereix assistència addicional, el nostre equip d’ atenció al client està a la seva disposició. No dubti a comunicar-se amb nosaltres per obtenir informació i orientació.

AGRAÏMENT PER LA SEVA COMPRENSIÓ.

Expressem el nostre sincer agraïment per la seva comprensió i suport durant aquest tancament temporal de magatzems. Valorem la seva relació amb nosaltres i esperem continuar brindant-li serveis excepcionals en el futur.

En nom de tot el nostre equip, desitgem expressar el nostre més sincer agraïment per la seva comprensió i suport durant aquest tancament temporal dels nostres magatzems. Reconeixem que aquesta situació pot generar inconvenients, i estem profundament agraïts per la seva paciència i cooperació mentre celebrem les festivitats locals a Reus, Viladecans i Barcelona.

A DISTRIBUCIONS PLB valorem enormement la relació que hem construït amb vostè al llarg del temps. La seva confiança en els nostres serveis és un factor fonamental que ens impulsa a millorar contínuament i brindar solucions excepcionals a les seves necessitats. Aquest tancament temporal no fa més que enfortir la nostra determinació de mantenir i enriquir aquesta relació.

A DISTRIBUCIONS PLB, valorem enormement la relació que hem construït amb vostè al llarg del temps. La seva confiança en els nostres serveis és un factor fonamental que ens impulsa a millorar contínuament i brindar solucions excepcionals a les seves necessitats. Aquest tancament temporal no fa més que enfortir la nostra determinació de mantenir i enriquir aquesta relació.

JUNTS A CADA PAS DEL CAMÍ.

En aquest tancament temporal de magatzems per festa local, volem que sàpiga que estem units a vostè en cada pas del camí. La nostra relació és fonamental, i la seva confiança és el que ens motiva a superar els desafiaments i continuar brindant serveis de la més alta qualitat. Celebrem al costat de vostè i anticipem amb entusiasme totes les oportunitats futures que ens agafen.

A mesura que celebrem les festivitats locals a Reus, Viladecans i Barcelona, ens unim a les comunitats locals en un esperit de celebració i camaraderia. Aquestes ocasions ens brinden l’oportunitat de crear vincles més forts i compartir moments especials amb tots vostès.

Mirant cap al futur, ens omple d’emoció la perspectiva de continuar treballant junts per aconseguir els seus objectius. Ja sigui en la planificació i gestió de projectes, el subministrament de materials o qualsevol altre aspecte en el qual puguem ser d’ajuda, estem compromesos a brindar-li resultats excepcionals i contribuir al seu èxit.

CELEBRANT JUNTS.

Aprofitem aquesta oportunitat per celebrar juntament amb les comunitats locals a Reus, Viladecans i Barcelona. Estem segurs que aquestes festivitats enriquiran els llaços entre els nostres empleats, clients i les comunitats a les quals servim.

 

Atentament,

DISTRIBUCIONS PLB

 

CONTACTE I MÉS INFORMACIÓ.

www.plb.cat

info@plb.cat

Telèfon: 933 037 443

2023-09-19T14:56:26+02:00 Dijous, 17 de novembre de 2022|Noticies|