QUANTS TIPUS DE FALSOS SOSTRES EXISTEIXEN?

//QUANTS TIPUS DE FALSOS SOSTRES EXISTEIXEN?

EXPLORANT ELS SOSTRES FALSOS: TIPUS, MATERIALS I CONSIDERACIONS.

UNA ANÀLISI DETALLADA DELS SOSTRES FALSOS I LES SEVES VARIANTS PER A ESPAIS FUNCIONALS I ESTÈTICS.

Els sostres falsos, també coneguts com a sostres desmuntables, es presenten com a solucions versàtils i funcionals per a una varietat d’ espais. Aquests sistemes estan compostos principalment per materials prefabricats, que van des de l’ escaiola i el PVC fins a l’ alumini i la fusta. L’elecció del sostre fals adequat no només implica considerar la resistència i durabilitat del material, sinó també factors com el cost i la facilitat d’instal·lació.

En aquesta exploració de sostres falsos, els d’ alumini emergeixen com una opció comuna a causa de la seva lletjor i la seva capacitat per combinar totes les característiques desitjades. Tanmateix, no s’ ha de subestimar la viabilitat dels sostres desmuntables d’ escaiola i PVC. L’escaiola ofereix durabilitat i facilitat de neteja, mentre que el PVC es destaca per la seva versatilitat, resistència i baix manteniment.

TIPUS DE SOSTRES FALSOS SEGONS LA SEVA TIPOLOGIA.

En funció de la seva tipologia, hi ha dues categories principals de sostres falsos:

  1. Sostres Continus: Aquests sostres s’instal·len mitjançant materials com guix laminat o escaiola, recolzats en muntants estructurals. Les unions entre les plaques s’ enforteixen amb pastes i cintes, millorant la resistència i l’ aïllament. Tot i que requereixen un manteniment ocasional, no són desmuntables i se solen trobar en habitatges a causa de la falta de necessitat d’accedir a l’espai entre sostres.
  2. Sostres Registrables: Aquests sostres se suspenen mitjançant una estructura metàl·lica ancorada al sostre real. La seva instal·lació és més senzilla i ràpida, i ofereixen una varietat de materials. A diferència dels sostres continus, els sostres registrables són desmuntables, permetent fins i tot retirar plaques individuals danyades.

TIPUS DE SOSTRES FALSOS SEGONS EL MATERIAL.

TECHO DESMONTABLE

TECHO Continuo.

Els materials són una consideració essencial en triar un sostre fals adequat. Aquí es presenten algunes opcions populars:

  1. Sostres Falsos de Pladur: Coneguts també com a falsos sostres de cartró guix, són fàcils d’instal·lar i mantenir. Poden combinar-se amb llana de roca per a un major aïllament.
  2. Sostres Falsos d’Escaiola: Destaquen per la seva versatilitat i facilitat de decoració. Una àmplia varietat de dissenys i motllures estan disponibles al mercat.
  3. Sostres Falsos de Lamas: Construïts amb lames de fusta, alumini o vinil, s’utilitzen comunament en entorns comercials o empresarials a causa del seu estil modern.
  4. Sostres Falsos de Lames Metàl·liques: Altament versàtils, ofereixen una àmplia gamma de models, colors i formes, permetent la creació de diversos ambients.
  5. Sostres Falsos de Fibra de Vidre: Destaquen per la seva capacitat d’aïllament acústic i versatilitat. Diferents tipus de fibra de vidre ofereixen característiques específiques.
  6. Sostres Falsos de Plaques de Vinil: Ideals per a àrees humides com banys i cuines, estan compostos per plaques de guix laminat revestides amb policlorur de vinil, la qual cosa proporciona impermeabilització i facilitat de neteja.
  7. Sostres Falsos de Plaques Troldtekt: Compostos per aglomerat de fusta i tires de ciment, són efectius per protegir contra la humitat i millorar l’acústica en interiors.
TECHO DESMONTABLE

TECHO Registrable.

CONCLUSIONS.

L’elecció del sostre fals adequat és una decisió que involucra múltiples factors. Depenent de les necessitats específiques de cada espai, es pot optar per sostres continus o registrables, i triar entre diversos materials que ofereixen propietats ignífugues, aïllament acústic i resistència a la humitat. La versatilitat i funcionalitat dels sostres falsos els converteixen en una solució versàtil i estètica per a una varietat d’ entorns.

CONTACTE I MÉS INFORMACIÓ.

www.plb.cat

info@plb.cat

Telèfon: 933 037 443

 

2023-09-19T15:04:32+02:00 Dijous, 17 de novembre de 2022|Noticies|