ELS MAJORS PROBLEMES D’ACÚSTICA AL TEU LOCAL D’OCI.

//ELS MAJORS PROBLEMES D’ACÚSTICA AL TEU LOCAL D’OCI.

EVITA PROBLEMES D’ACÚSTICA AL TEU RESTAURANT, BAR O LOCAL D’OCI NOCTURN.

El soroll pot ser un dels problemes d’acústica més grans al teu local d’oci. Sigui quina sigui la seva font, els problemes acústics poden trastocar el confort dels teus clients i treballadors.

L´acústica en un local d´oci ja sigui un bar, un restaurant o una discoteca, és molt important per aconseguir donar al client una experiència sense problemes d´acústica que el faci repetir.

Però en moltes ocasions un mal condicionament acústic del local pot fer que la música no soni bé, que les converses augmentin el volum, xivarri de fons… En resum, els problemes d’acústica en un local d’oci pot ser la pedra en el teu camí cap a l’excel·lència al teu negoci.

PRINCIPALS PROBLEMES D’ACÚSTICA A LOCALS D’OCI.

 

PROBLEMES D´ACÚSTICA.

El malson de qualsevol local és que el servei, l’atenció i el producte que ofereixes sigui perfecte, però, que els clients pensin que no es pot estar dins seu pels seus problemes d’acústica.

Els usuaris van als locals d’oci a passar una bona estona amb la família, els amics o potser per fer una mica d’afterwork. De vegades, si el confort acústic no és adequat, aquesta estona agradable es converteix en una experiència negativa. En un local de lleure podreu trobar diversos problemes d’acústica:

  • Cocktail Party Effect: És l’efecte provocat per diverses fonts acústiques en un mateix lloc. El so rebota als elements del local de lleure provocant que, el so original, quedi modificat i arribi a ser molest.
  • Efecte cafè: Quan un local no té un bon condicionament acústic el soroll que hi ha fa que els clients i els treballadors elevin el to de veu per poder comunicar-se. Això genera una reacció en cadena que fa que tots parlin pel damunt del to desitjat, una situació molt incòmoda per a tothom.
  • Elements del local: Aparells sorollosos com la màquina de cafè, la presència de màquines escurabutxaques, música al local… Si el teu local d’oci no té una bona absorció acústica pot convertir-se en una veritable bogeria per als presents.

La solució principal als problemes d’acústica en un local d’oci és millorar les característiques dels revestiments mitjançant un condicionament acústic en condicions per evitar problemes d’acústica..

PROBLEMES D’ACÚSTICA A RESTAURANTS O CAFETERIES.

Quan un client acudeix a un local de lleure el que espera trobar és un lloc on li ofereixin qualitat tant al producte com al servei. Això engloba poder mantenir una conversa necessitat d’alçar la veu perquè l’acústica del local sigui dolenta.

Si vols guanyar confort acústic i oferir als teus clients una millor experiència al teu restaurant o cafeteria, has de saber per què invertir en un bon condicionament acústic per al teu local d’oci:

Augmentaràs substancialment el benestar tant de clients com de treballadors. Els teus empleats valoraran poder treballar en un ambient sa a nivell acústic i els teus clients se sentiran còmodes, passaran una estona agradable i repetiran el servei.

Facilitaràs una millor atenció al client. Eliminant els problemes acústics del teu local de lleure la teva atenció se centrarà només en el client, millorant així el servei.

Reducció de fatiga i estrès en treballadors. Treballar en un lloc on el soroll és un problema pot provocar problemes de salut.

És molt important que l’acústica del teu restaurant, cafeteria o altre tipus de local de lleure estigui correctament condicionada, no només per raons legals sinó pel bé del teu negoci. A mitjà termini i tu comprovaràs els beneficis de tenir un espai agradable on els teus clients gaudeixin. Però en moltes ocasions un mal condicionament acústic del local pot fer que la música no soni bé, que les converses augmentin el volum, xivarri de fons… En resum, els problemes d’acústica en un local d’oci pot ser la pedra en el teu camí cap a l’excel·lència al teu negoci.

 

CONTACTE I MÉS INFORMACIÓ.

www.plb.cat

info@plb.cat

Telèfon: 933 037 443

2023-09-19T14:00:43+02:00 Dimarts, 3 de gener de 2023|Noticies|