PLB DISTRIBUCIONS & MAKITA – JORNADA 26 D’OCTUBRE.

/, Noticies/PLB DISTRIBUCIONS & MAKITA – JORNADA 26 D’OCTUBRE.

PLB DISTRIBUCIONS & MAKITA: ESDEVENIMENT DE PORTES OBERTES AMB DESCOMPTES EXCLUSIUS.

El proper 26 D’OCTUBRE, PLB DISTRIBUCIONS en col·laboració amb MAKITA et convida a un esdeveniment exclusiu que no pots perdre’t.

Prepara’t per a una jornada de portes obertes on podràs descobrir les últimes novetats en eines i equips professionals!

I el millor de tot, només per aquest dia, podràs gaudir d’un increïble descompte del 10% en tots els productes de la reconeguda marca MAKITA.

Descobreix la Nova Gamma: POTÈNCIA • DURABILITAT • DIGITAL

SOBRE MAKITA.

Makita, líder consolidat en el mercat d’eines, destaca per oferir productes d’alta qualitat recolzats per una xarxa de serveis d’excel·lència. Present a Espanya des de 1989, MAKITA S.A. és propietat de la companyia japonesa MAKITA CORPORATION, que ha invertit més d’un segle en el desenvolupament i qualitat dels seus productes, consolidant-se com un dels principals fabricants mundials d’eines elèctriques. Els seus productes, amb més de 100 anys d’experiència, són reconeguts pel seu excel·lent rendiment i qualitat.

L’ empresa japonesa opera a nivell global, amb un compromís en la construcció de llars i entorns vitals eficients i segurs, mantenint un enfocament en la protecció del medi ambient. Amb presència a tots els continents a través de més de 40 filials i amb instal·lacions de producció a diversos països, Makita ha desenvolupat una xarxa de vendes i serveis a nivell mundial, consolidant-se com a líder en el seu sector. Les seves fàbriques, capaces de produir eines d’ alta gamma, juntament amb la seva xarxa global, proporcionen una base sòlida per al creixement i prestigi de la marca MAKITA.

 • XGT: INNOVACIÓ I RENDIMENT EN UN SOL SISTEMA.
  • XGT és el sistema revolucionari que arriba per transformar la manera com abordes els teus projectes. Amb les seves pròpies eines, bateries i carregadors, aquesta nova gamma ofereix una combinació d’innovació i rendiment sense precedents. El seu disseny ergonòmic i bateries d’última generació proporcionen una solució genuïna per a usuaris industrials d’alta demanda.
 • RENDIMENT QUE TRANSCENDEIX: TAMBÉ PER AL JARDÍ.
  • No només pensem en els professionals del sector industrial, sinó també en aquells apassionats per la cura dels seus espais verds. La gamma XGT de MAKITA inclou eines especialment dissenyades per a tasques de jardineria, garantint resultats impecables i eficiència en cada ús.

NO ET PERDIS AQUESTA OPORTUNITAT ÚNICA!

COM APROFITAR AL MÀXIM AQUEST ESDEVENIMENT:

 • Pas 1: Explora la Gamma XGT de MAKITA.
  • Abans d’assistir a l’esdeveniment, t’animem a explorar l’àmplia gamma d’eines i equips que MAKITA té per oferir-te. Des de trepants d’alta potència fins a serres d’última tecnologia, cada producte està dissenyat per superar les teves expectatives.
 • Pas 2: Identifica les teves Necessitats.
  • Quin tipus de projectes afrontes regularment? Necessites eines per a treballs industrials o per a tasques de jardineria? Identifica les teves necessitats específiques per poder aprofitar al màxim les ofertes i descomptes disponibles en l’esdeveniment.
 • Pas 3: Consulta amb Els nostres Experts.
  • Durant la jornada de portes obertes, el nostre equip d’experts estarà a la teva disposició per respondre totes les teves preguntes i oferir-te assessorament personalitzat. No dubtis a aprofitar aquesta oportunitat per obtenir recomanacions professionals.
 • Pas 4: Aprofita el Descompte del 10%.
  • Un dels avantatges exclusius d’aquest esdeveniment és el descompte del 10% en tots els productes MAKITA. Assegura’t d’aprofitar al màxim aquesta oportunitat i adquireix les eines que necessites a preus increïbles.
 • Pas 5: Sé Part de La nostra Comunitat.
  • En assistir a aquest esdeveniment, t’uneixes a una comunitat de professionals i aficionats apassionats per l’excel·lència en el treball. Coneix altres entusiastes del sector i comparteix experiències que enriquiran la teva trajectòria professional.

T’ESPEREM EN PLB DISTRIBUCIONS!

No perdis l’oportunitat de ser part d’aquest esdeveniment exclusiu. Veuen i descobreix la nova gamma XGT de MAKITA, dissenyada per elevar els teus projectes a un nivell superior. Recorda, aquest esdeveniment és només per un dia i els descomptes en productes MAKITA són imperdibles.

RECORDA, NOMÉS PER UN DIA, EL 26 D’OCTUBRE.

T’esperem a les nostres instal·lacions a

Av. Segle XXI, núm. 66-68,

Viladecans, 08840 – Barcelona.

Per a més informació, no dubtis a contactar-nos al telèfon

93 6 333 424.

info@plb.cat

www.plb.cat

2023-10-17T12:55:22+02:00 Dimarts, 17 d'octubre de 2023|HERRAMIENTAS, Noticies|