PLB I SPIT AMB ELS SEUS CLIENTS. OFERTES PER A PLAQUISTES.

//PLB I SPIT AMB ELS SEUS CLIENTS. OFERTES PER A PLAQUISTES.

 

Baners ofertas octubre 22 04

OFERTES ESPECIALS DEL 31 D’OCTUBRE AL 4 DE NOVEMBRE! DESCOBREIX LES INNOVACIONS DE DISTRIBUCIONS PLB EN COL·LABORACIÓ AMB SPIT

110 ANYS DE TRADICIÓ INNOVADORA I ELS MILLORS PREUS PER A LES TEVES EINES DE CONSTRUCCIÓ.

En l’ emocionant món de la construcció, la qualitat de les eines i la innovació en sistemes de fixació són essencials per garantir l’ èxit de qualsevol projecte. A Distribucions PLB, en col·laboració amb SPIT i els seus impressionants 110 anys de tradició innovadora, estem entusiasmats d’anunciar una setmana especial que no voldràs perdre’t. Del 31 d’octubre al 4 de novembre, t’oferim una oportunitat única per adquirir les millors eines a preus excepcionals. Prepara’t per descobrir el futur de la fixació en la construcció i com pots millorar el teu treball amb les solucions més avançades.

UN LLEGAT D’EXCEL·LÈNCIA EN SISTEMES DE FIXACIÓ.

SPIT és una marca que ha deixat una empremta indeleble en la història de la construcció. Amb una especialització en sistemes de fixació per a formigó/acer, SPIT no només és una referència històrica a França, sinó que també s’ha guanyat un lloc de reconeixement en tot el mercat de la construcció a Europa. En col·laboració amb SPIT, Distribucions PLB té l’honor d’oferir-te accés a eines i solucions que han estat dissenyades i perfeccionades al llarg de dècades per proporcionar resultats excepcionals.

LA MISSIÓ DE SPIT: INNOVACIÓ I COMODITAT PER A PROFESSIONALS DE LA CONSTRUCCIÓ.

La missió de la marca SPIT és simple però poderosa: continuar sent pioners en solucions de fixació d’acer i formigó. Amb 110 anys d’experiència, SPIT s’enorgulleix d’oferir solucions que no només brinden resultats d’alta qualitat, sinó que també maximitzen la comoditat i l’eficiència per als professionals de la construcció. Des de paletes fins a electricistes, guixers, plaquistes, metal·lúrgics, fatxadistes, lampistes, reformistes i climatitzadors, SPIT té solucions per a una àmplia gamma d’especialitats. La marca es dedica a proporcionar eines que estalvien temps i permeten als professionals fer la seva feina de manera més efectiva.

INNOVACIÓ EN ACCIÓ: LA HISTÒRIA D’ ÈXIT D’ ITW.

La innovació ha estat el pilar de la marca ITW, la força impulsora darrere de SPIT. Durant el segle passat, ITW ha liderat l’avantguarda de la innovació en la indústria. La història d’èxit de molts productes comença al camp, on les necessitats reals dels clients són reconegudes i ateses. Amb un equip experimentat en gestió i força de vendes, molts dels quals són enginyers capacitats, ITW està ben posicionada per proporcionar solucions pràctiques en temps rècord, fins i tot en les situacions més complexes.

UNA EXTENSA CARTERA D’ INNOVACIÓ.

Amb més de 19,300 patents i sol·licituds de patent a tot el món, ITW i SPIT demostren el seu compromís inquebrantable amb la innovació constant i el desenvolupament d’eines avançades. Aquesta cartera extensa reflecteix la dedicació a crear solucions pràctiques que resolguin problemes reals en la indústria de la construcció.

UNA SETMANA D’ OPORTUNITATS ÚNIQUES.

La setmana del 31 d’octubre al 4 de novembre està plena d’oportunitats que no voldràs deixar passar. Durant aquest període, Distribucions PLB et brinda la possibilitat d’accedir a eines de primera qualitat a preus excepcionals. Aquesta és l’oportunitat perfecta per equipar-te amb les eines que necessites per portar els teus projectes al següent nivell i aconseguir resultats excepcionals.

ACOMPANYEM-NOS EN LA NOSTRA JORNADA TÈCNICA I BBQ.

No oblidis reservar el 4 de novembre al teu calendari. Et convidem a unir-te a nosaltres en la nostra emocionant Jornada Tècnica i BBQ, on tindràs l’oportunitat d’explorar les últimes novetats en clavat a gas, sistemes de fixació i eines de construcció. La jornada estarà plena de coneixements valuosos, demostracions en viu i connexions significatives amb altres professionals del sector.

Per a més informació, no dubtis a visitar el nostre lloc web a www.plb.cat. Si tens preguntes o desitges obtenir més detalls, no dubtis a contactar-nos a través de info@plb.cat o trucar-nos al telèfon 93 303 74 43. Estem ansiosos per brindar-te les eines que necessites per triomfar en els teus projectes de construcció!

CONTACTE I MÉS INFORMACIÓ.

www.plb.cat

info@plb.cat

2023-09-18T20:25:11+02:00 Dijous, 17 de novembre de 2022|Noticies|