ORAC DECOR ANY NOU, PARETS NOVES

/, Noticies/ORAC DECOR ANY NOU, PARETS NOVES

ORAC DECOR: TENDÈNCIES DE DISSENY D’INTERIORS PER AL 2023.

Orac Decor Any nou, parets noves.

 

ORAC DECOR: Fabricació sostenible

Orac Decor

Orac Decor

Els fabricants de mobles i decoració de parets de tot el món estem investigant noves formes més sostenibles per fabricar productes ecològics.  Però què és el més important?  Sona a tòpic, ho sabem, ¡menys és més!

L’era de la compra impulsiva i estacional ha acabat.  Ara busquem peces de disseny atemporal i de qualitat que durin tota la vida.

ORAC DECOR Benvingud@ a l’era de la reducció, la reutilització i el reciclatge.

A Orac Decor dissenyen per a tota la vida. Prendre decisions sostenibles està en el seu ADN i estan en el camí de convertir-se en una empresa amb un impacte ambiental positiu per al 2050.  A més, si s’instal·len correctament, ofereixen una garantia de per vida per als seus productes. Llegeix més sobre el camí cap a un futur més sostenible d’Orac Decor .  Perquè el que és bo per  al nostre planeta, és bo per a tothom.

 

 

 

ORAC DECOR: Arcs i fornàcines

Orac Decor

Orac Decor

Les formes arrodonides han arribat al nou any amb força influència del 2022.  Mentre que l’any  2022 es va centrar més en els mobles i les decoracions de formes suaus, el 2023 serà  l’any dels arcs i fornícules.

Obre qualsevol aplicació de les xarxes socials i segur que trobaràs prestatgeries arquejades per fer-ho tu mateix, portes, miralls i molt més.

I, acabar aquests arcs com un professional, no serà un problema gràcies a les nostres motllures flexibles. La tecnologia FLEX permet que les nostres motllures es doblen en diferents direccions perquè puguis retallar bé les vores del teu arc. ¡Aconsegueix l’aspecte  desitjat gràcies a FLEX!

 

 

 

ORAC DECOR: Neo Decó

Diuen que totes les tendències són cícliques, així que suposo que estem més que preparats per a un ressorgiment de l’Art Decó: el Neo Decó.

Després dels últims anys de sobrietat (COVID), l’era Gatsby, una època  d’esperança i emoció es percep com un bon canvi. És possible que encara no es repeteixin els espectaculars anys vint, però segurament això no ens impedirà celebrar aquesta emblemàtica estètica.

Així que no et perdis les formes geomètriques atrevides, els materials rics i una barreja d’elements  històrics i futuristes.

I, qui sap, potser fins i tot algunes noves incorporacions a la família de revestiments murals en 3D?

ORAC DECOR: Il·luminació per capes

Si ens preguntes, la il·luminació pot donar vida o deslluir un espai per complet. Per tant, un dels  millors consells de disseny que podríem donar és superposar la il·luminació.  Pensa a integrar els llums en els diferents nivells de l’habitació.

Utilitza perfils d’il·luminació indirecta a les parets per crear una brillantor suau i subtil que permeti canviar instantàniament l’ambient.  Col·loca’ls en posició horitzontal, vertical, com un focus de llum descendent o de llum vertical.

Si no hi ha parets, afegeix una bonica làmpada de taula o dret  com a protagonista (ens segueixes?).

I la guinda del pastís? Miralls per reflectir els llums.  Descobreix llum indirecta

ORAC DECOR: Un llegat reinventat

L’antic torna a ser novetat. La culpa la tenen els hipsters. No, però ara en seriós, sembla que tots estem aferrant-nos a la història, cosa que  no és dolenta.

Tornant a la nostra actitud de reduir, reutilitzar i reciclar, només podem aplaudir els caçadors del vintage i els amants de l’antic.  Combinació de tradició i modernitat en els clàssics contemporanis.  Veiem una tendència a restaurar la glòria d’edificis antics amb materials nous i més resistents, dissenyats per durar.

Les persones ja no cobreixen les seves parets guarnides amb plaques de guixa. Al seu lloc, estan descobrint les bondats dels panells de paret i els rosetons. No podem estar més orgullosos.

Així que la pròxima vegada que la teva àvia et doni alguna cosa, no ho desitges.  Doneu-li una nova personalitat.

 

Informa’t en un distribuïdor de confiança:

ww.plb.cat

info@plb.cat

Telèfon 93 303 74 43

2023-09-19T13:40:08+02:00 Dimarts, 14 de febrer de 2023|DECORACIó, Noticies|