KNAUF FIREWIN, LA NOVA GAMMA DE PRODUCTES QUE PROTEGEIX L’HABITATGE DEL FOC.

//KNAUF FIREWIN, LA NOVA GAMMA DE PRODUCTES QUE PROTEGEIX L’HABITATGE DEL FOC.

FireWin, la nova gama de productes Knauf que protegeix la vivenda del foc.

L’ús correcte dels materials ignífugs ajuda a reduir la propagació del foc, la calor i el fum, limitant la propagació d’un incendi. La companyia Knauf, experta en la fabricació de plaques de guix laminat i productes per a la construcció en sec, ha presentat la nova gamma de productes FireWin per a la protecció passiva contra  incendis i  el seu ús per al segellament de passos d’instal·lacions i juntes lineals.

oferta firewin 19 01 2023Knauf FireWin està certificada i aprovada  per a la protecció passiva contra incendis i  el seu ús per al  segellament de passos  d’instal·lacions i juntes lineals.

La nova família de productes de Knauf està especialment dissenyada per crear un espai segur contra incendis.  FireWin combina els avantatges premium dels seus materials i productes amb la senzillesa desenvolupada per implementar-los al disseny i construcció d’un edifici.

FireWin: Productes de protecció passiva contra incendis.

La gamma de productes contra el foc de Knauf està certificada i aprovada  per a la protecció passiva contra incendis i  el seu ús per al segellament de juntes lineals (EN 1366-4), així com el segellament de pas de  instal·lacions (EN 1366-3), complint amb la normativa europea de protecció contra incendis.

Els nous sistemes resistents al foc de Knauf  permeten  la construcció de sistemes de protecció passiva, com els envans, sòls i sostres, que eviten la propagació de les flames entre els  recintes.  A més de la instal·lació d’aquests sistemes, cal emprar també materials de segellament adequats per reforçar el comportament contra incendis previst en tots els punts d’una estructura.

 Descarrega’s el catàleg.

Descárgate el material digital para promocionar Firewin en tu web y en tus redes sociales y aumenta tu visibilidad. ¡Únete a la iniciativa!

 

2023-01-19T12:47:34+01:00 Dijous, 19 de gener de 2023|Noticies|