JORNADA TÈCNICA-BBQ. PLB i SPIT

//JORNADA TÈCNICA-BBQ. PLB i SPIT

SPIT: JORNADA TÈCNICA I BARBACOA: INNOVACIÓ EN CLAVAT A GAS, SISTEMES DE FIXACIÓ I EINES.

DIVENDRES 4 DE NOVEMBRE | DE 9.00H A 13.00H | PLB REUS.

Adreça:

C/ Ferrer i Guàrdia, 4

43206 – Reus

Tel. 977 124 471

Correu electrònic: reus@plb.cat

SPIT: Únete a La nostra Jornada Tècnica amb BBQ i Descobreix les Novetats!

Com a propietari d’un negoci en el sector de la construcció o com a professional involucrat en projectes d’edificació, saps que la innovació i l’excel·lència en les eines i sistemes de fixació són essencials per garantir la qualitat i l’eficiència en els teus projectes. És per això que Distribucions PLB es complau a presentar una emocionant Jornada Tècnica en col·laboració amb SPIT, una marca amb més d’un segle d’història en tradició innovadora. L’esdeveniment es durà a terme el divendres 4 de novembre, des de les 9.00h fins a les 13.00h, a les nostres instal·lacions a PLB Reus.

Agenda de l’ Esdeveniment:

  • 9.00h – 9.30h: Registre i Esmorzar: Comença el dia amb un deliciós esmorzar mentre et prepares per a una jornada plena de coneixements i novetats. Aquest és el moment perfecte per conèixer altres professionals de la indústria i establir connexions valuoses.
  • 9.30h – 11.00h: Presentació de Novetats: Els nostres experts en productes et guiaran a través de les últimes tecnologies i solucions en sistemes de fixació per a formigó/acer. Descobreix com les nostres eines poden satisfer totes les teves necessitats de construcció i millorar l’eficiència en el teu treball.
  • 11.00h – 11.30h: Pausa i Networking: Tómate un descanso, comparteix idees amb altres professionals i gaudeix d’un moment de networking. La col·laboració i l’intercanvi d’idees són fonamentals per al creixement en la indústria de la construcció.
  • 11.30h – 12.30h: Demostracions en Viu: Les paraules poden descriure les característiques de les eines, però les demostracions en viu són la millor manera d’experimentar el seu poder i eficiència. Observa com les nostres eines i sistemes de fixació funcionen a la pràctica i com poden millorar els teus projectes.
  • 12.30h – 13.00h: Sorteig d’una PULSA 40P: L’emoció continua amb el nostre emocionant sorteig! Tindràs l’oportunitat de guanyar una PULSA 40P, una eina de gran valor que pot portar la teva feina al següent nivell.

Una Setmana D’Oportunitats!

Del 31 d’ octubre al 4 de novembre.

Però l’emoció no es limita a un sol dia. Del 31 d’octubre al 4 de novembre, tota la setmana estarà plena d’oportunitats. Durant aquests dies, podràs aprofitar ofertes i promocions exclusives en les nostres eines i sistemes de fixació. És el moment perfecte per adquirir productes d’alta qualitat a preus excepcionals.

SPIT: INNOVACIÓ I EXCEL·LÈNCIA EN FIXACIÓ.

SPIT, una marca amb una rica història de més de 110 anys en innovació, és líder en sistemes de fixació per a formigó i acer. Reconeguda a tot Europa per la seva excel·lència i qualitat, SPIT és la referència en el mercat de la construcció. Des de paletes fins a electricistes i reformistes, SPIT proporciona solucions per a una àmplia gamma de professionals en la indústria de la construcció.

LA FORÇA DE LA INNOVACIÓ.

Durant més d’un segle, ITW, l’empresa darrere de SPIT, ha liderat la innovació en la indústria. El nostre enfocament a satisfer les necessitats canviants dels clients ha portat a la creació de solucions pràctiques i eficients en temps rècord. La nostra cartera de més de 19,300 patents i sol·licituds de patents a tot el món és un testimoni de la nostra dedicació a la innovació constant i al desenvolupament d’eines d’avantguarda.

 

No perdis l’oportunitat d’estar present en aquesta Jornada Tècnica emocionant i educativa. Esperem que t’uneixes a nosaltres per aprendre, compartir i connectar-te amb altres professionals de la indústria de la construcció. A més, no t’oblidis d’explorar les nostres ofertes especials durant la setmana. Per obtenir més informació, visita el nostre lloc web: www.plb.cat.

T’ESPEREM!

 

 

www.plb.cat

www.plb.cat

www.plb.cat

www.plb.cat

www.plb.cat

www.plb.cat

Baners ofertas octubre 22 04

Baners ofertas octubre 22 06

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACTO Y MÁS INFORMACIÓN.

www.plb.cat

info@plb.cat

2023-09-18T20:24:21+02:00 Dijous, 17 de novembre de 2022|Noticies|