CONFORT ACÚSTIC: MILLORAR L’ACÚSTICA EN UN RESTAURANT.

//CONFORT ACÚSTIC: MILLORAR L’ACÚSTICA EN UN RESTAURANT.

CONFORT ACÚSTIC EN UN RESTAURANT. CONSELLS PER MILLORAR L’ACÚSTICA EN UN RESTAURANT.

El confort acústic en un restaurant és una de les característiques més importants i de les que valoren més els consumidors. Una bona acústica pot fer que l’experiència que oferiu al vostre restaurant sigui perfecta, o, per contra, si està ple de sorolls, sigui desagradable.

Els sorolls a restaurants poden ser els responsables que la gent torni o no, independentment que el servei hagi estat bo. Per això, és molt important donar-li el valor que té a l’acústica del restaurant. Si aconsegueixes una bona acústica, sumaràs punts davant dels teus clients.

Enginyeria Acústica Madrid. Estudis acústics, certificacions, informes i mesuraments acústics. Mesura de sorolls molestos, comunitats de veïns, veïns sorollosos, sorolls de lleure, restaurants, terrasses, bars, karaokes, parcs infantils, parcs de boles, gimnasos i discoteques.

CONFORT ACÚSTIC: ELS SOROLLOS EN RESTAURANT MÉS MOLESTS.

No hi ha qui es deslliuri d’haver acudit a restaurants on el soroll ha fet que la vetllada no fos tal com pensaves. Per aquesta mateixa raó, segur que reconeixeràs alguns dels sorolls més molestos de la llista següent:

  • Gent parlant molt alt. L’anomenat “efecte cafè” pel qual es comença a parlar alt i aquest nivell es va contagiant, i és molt difícil escoltar el teu interlocutor.
  • Música molt alta. Si el local no està ben insonoritzat, la música pot rebotar i produir-se una sensació d’angoixa als clients.
  • Sorolls de màquines. La presència de màquines de cafè, la cuina… Pot ser molest.
  • Ambient sorollós. Murmuri en parlar, cadires arrossegades, màquines, crits…

Tot això produeix un ambient incòmode que pot fer ombra a la resta del servei que es doni al restaurant.

La importància de comptar amb una bona acústica al teu restaurant és infinita. Reduint els sorolls del teu restaurant aconseguiràs més confort acústic tant per a clients com per a treballadors i així milloraran les condicions i la valoració del teu local.

Confort Acústic i estudi dels materials i espai del teu negoci perquè no hi hagi sorolls molestos i que els teus clients tinguin una experiència positiva.

CONFORT ACÚSTIC: CONSELLS PER ACONSEGUIR UNA BONA ACÚSTICA AL TEU RESTAURANT.

Si necessites prendre certes mesures per acabar amb els sorolls del teu restaurant, aquí trobaràs uns consells per aconseguir la bona acústica que busques pel teu restaurant.

  • Absorció del so

Una opció per canviar l’acústica d’un restaurant és dissenyar un sostre fals que absorbeixi el so. També pots optar per integrals tèxtils en la decoració del teu local que redueixin la reverberació, aconseguint així una millor acústica al restaurant.

  • Aïllaments per a l’exterior

Mitjançant la instal·lació de finestres aïllants o portes dobles evitaràs que el soroll de l’interior pertorbi la tranquil·litat del teu restaurant.

  • Redueix sorolls inevitables

L’ús de màquines en un restaurant és inevitable, però sí que es poden controlar. També pots col·locar tapes de goma a les cadires perquè no facin soroll en moure-les.

  • Música de fons

Comptar amb un fil musical al teu restaurant és una bona idea per crear ambient, però tingues en compte el nivell de la música. El més recomanable és tenir-la de fons, baixeta, perquè acompanyi a la vetllada, però no entorpeixi la conversa dels clients.

  • Distribució del local

Col·loca les taules de manera que no estiguin molt enganxades. Si són molt a prop es pot provocar el temut “efecte cafè” que ja has vist amb anterioritat.

Confort Acústic i estudi dels materials i espai del teu negoci perquè no hi hagi sorolls molestos i que els teus clients tinguin una experiència positiva.

Tot i això, si has posat en pràctica tots aquests consells i encara no has aconseguit que el teu restaurant tingui una bona acústica necessites ajuda tècnica per solucionar-ho.

CONTACTE I MÉS INFORMACIÓ.

www.plb.cat

info@plb.cat

Telèfon: 933 037 443

2023-09-19T13:58:49+02:00 Dimarts, 3 de gener de 2023|Noticies|