AÏLLAMENT TÈRMIC i ACÚSTIC: CADA DIA MÉS SOLUCIONS.

//AÏLLAMENT TÈRMIC i ACÚSTIC: CADA DIA MÉS SOLUCIONS.
Foto de Sistema para aislamiento de tabiques

Foto de Sistema para aislamiento de tabiques

TRANSFORMANT LLARS AMB AÏLLAMENT TÈRMIC I ACÚSTIC EFICIENT.

MILLORANT LA VIDA DIÀRIA A TRAVÉS DE L’ AÏLLAMENT TÈRMIC I ACÚSTIC.

UN CANVI FONAMENTAL.

En l’actualitat, la transformació de les llars va més enllà de la mera estètica. L’ aïllament tèrmic i acústic s’ ha erigit com un pilar fonamental en el disseny i la reforma d’ habitatges. Més enllà de l’aparença exterior, aquestes solucions brinden beneficis tangibles en termes d’eficiència energètica, confort acústic i qualitat de vida en general. En aquest viatge cap a llars més sostenibles i confortables, Knauf lidera la innovació amb una gamma diversa de solucions eficients i efectives.

AÏLLAMENT TÈRMIC – EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I CONFORT.

L’aïllament tèrmic ha deixat de ser un luxe per convertir-se en una necessitat essencial. A més de brindar confort a totes les estacions, juga un paper fonamental en la reducció del consum energètic i les emissions de CO2. Les solucions d’aïllament tèrmic de Knauf no només mantenen la temperatura interior ideal, sinó que també generen estalvis significatius en els costos de calefacció i refrigeració.

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA PER A UN FUTUR SOSTENIBLE.

L’ aïllament tèrmic eficient té un impacte directe en la reducció del consum energètic. En minimitzar les pèrdues de calor a l’hivern i mantenir la frescor a l’estiu, les solucions de Knauf contribueixen a una llar més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Aquesta inversió no només es tradueix en un estalvi econòmic a llarg termini, sinó que també representa una contribució tangible a la lluita contra el canvi climàtic.

CONFORT ACÚSTIC – UN REFUGI DE TRANQUIL·LITAT.

En un món cada vegada més sorollós, el confort acústic és essencial per a una qualitat de vida òptima. L’aïllament acústic de Knauf crea un refugi de tranquil·litat a la llar, minimitzant els sorolls externs no desitjats i proporcionant un ambient serè i relaxant. A més de reduir l’estrès i millorar la concentració, el confort acústic també beneficia la salut mental i emocional dels residents.

INNOVACIÓ EN AÏLLAMENT TÈRMIC DE TABIQUES.

Knauf ha portat l’aïllament tèrmic a un nou nivell amb el seu sistema W 631. Aquest sistema, basat en el concepte d’ un compost tipus sandvitx, incorpora una làmina de poliestirè expandit a la placa Standard. Aquest enfocament únic proporciona aïllament tèrmic en zones amb canvis extrems de temperatura. Amb una classificació al foc de tipus M-2 i un procés d’instal·lació net i eficient, el sistema W 631 garanteix un ambient interior confortable i acollidor.

SOSTRES REGISTRABLES AMB CARÀCTER.

Els sostres registrables no només compleixen una funció pràctica, sinó que també contribueixen a l’ estètica interior. Les plaques multicapa Fibralith Organic Twin de Knauf són la solució ideal per a sostres que requereixen tant correcció acústica com resistència mecànica. Amb un nucli de llana de roca d’ alta densitat i capes de llana de fusta, aquestes plaques milloren la qualitat acústica i resisteixen les demandes d’ entorns variats.

PROTECCIÓ I FUNCIONALITAT AMB ENVANS ANTIRADIACIONS.

Els entorns sensibles, com les instal·lacions mèdiques i d’investigació, requereixen mesures especials de protecció. Knauf respon a aquesta necessitat amb els sistemes Safeboard antiradiacions. Aquests sistemes, compostos per una estructura metàl·lica i plaques de gui guigit Safeboard i Diamant, brinden resistència davant radiacions sense comprometre la funcionalitat i eficiència dels espais interiors.

CREANT AMBIENTS SALUDABLES AMB SOSTRES ACÚSTICS ABSORBENTS.

Els sostres acústics absorbents de Knauf no només milloren la qualitat del so, sinó que també contribueixen a un ambient més saludable. Aquestes plaques avançades redueixen la presència de substàncies nocives.

P107656

P120793

P93849

CONTACTE I MÉS INFORMACIÓ.

www.plb.cat

info@plb.cat

Telèfon: 933 037 443

 

2023-09-19T14:42:55+02:00 Dilluns, 21 de novembre de 2022|Noticies|