ACTUALITZACIÓ TARIFA KANUF / NOVEMBRE 2022.

//ACTUALITZACIÓ TARIFA KANUF / NOVEMBRE 2022.

OPTIMITZANT LA CADENA DE SUBMINISTRAMENT: KANUF.

KANUF. ADAPTANT-NOS ALS CANVIS PER A UN FUTUR SOSTENIBLE.

A Knauf, som plenament conscients de l’impacte que la situació actual està tenint en tota la cadena de subministrament dins del nostre sector. Estem compromesos a trobar les solucions més efectives i a implementar estratègies sòlides que assegurin la sostenibilitat i la prosperitat dels negocis de cadascun dels nostres valuosos distribuïdors en els temps per venir.

A partir del 2 de novembre, estarem implementant canvis en les nostres tarifes amb l’objectiu d’enfortir les nostres operacions i garantir la qualitat contínua dels nostres productes i serveis. Reconeixem la importància de mantenir una comunicació transparent i oberta amb tots els nostres distribuïdors per assegurar-nos que estiguin degudament informats i preparats per a aquests ajustos.

EVOLUCIÓ CONSTANT A LA RECERCA DE SOSTENIBILITAT.

Des de la nostra fundació, a Knauf hem estat compromesos amb la recerca constant de la sostenibilitat a llarg termini. Entenem que la capacitat d’ adaptació és essencial en el món empresarial i estem dedicats a evolucionar i ajustar-nos segons les canviants dinàmiques de la indústria. En aquests temps d’incertesa, volem assegurar-nos que els nostres distribuïdors siguin capaços de navegar amb èxit a través de les onades del canvi.

INNOVACIÓ EN ELS NOSTRES PRODUCTES I TARIFES.

En línia amb el nostre compromís d’adaptació, desitgem destacar els canvis que entraran en vigor en les nostres tarifes a partir del 2 de novembre. Aquests canvis reflecteixen no només les nostres necessitats internes sinó també l’objectiu de brindar un servei d’alta qualitat i un valor excepcional als nostres distribuïdors:

  • – INCORPORACIÓ DE LA NOVA PLACA LIGHTBOARD HORIZON H1:
    • Estem emocionats d’anunciar la introducció de la nostra última innovació: la placa Lightboard Horizon H1. Aquesta incorporació promet revolucionar el mercat amb el seu disseny avantguardista i característiques úniques. Creiem que aquesta placa serà un actiu valuós per als nostres distribuïdors i els permetrà satisfer millor les necessitats dels seus propis clients.
  • – MILLORES EN ARTICLES ESPECÍFICS:
    • Com a part del nostre compromís amb la millora contínua, hem avaluat minuciosament la nostra línia de productes. En aquesta revisió, hem pres la decisió d’introduir canvis en alguns articles clau. Això inclou una actualització a la cinta de paper per a juntes de 150 m i la cinta guardavivos de 30 m. A més, hem millorat la qualitat dels adhesius de juntes i adhesius superficials, assegurant així un rendiment superior en la instal·lació i ús dels nostres productes.
  • – OPTIMITZACIÓ DE DISPONIBILITAT:
    • Entenem la importància de la disponibilitat constant dels nostres productes per als nostres distribuïdors. Per tant, hem pres mesures per ajustar la disponibilitat de la placa Trillatge perquè s’ajusti a les demandes canviants del mercat. Això permetrà una experiència de subministrament més fluida i efectiva per als nostres valuosos socis.

COL·LABORACIÓ I AVANÇ.

Entenem que aquests canvis poden plantejar preguntes i preocupacions. Volem assegurar-los que som aquí per brindar el suport necessari durant aquesta transició. El nostre compromís amb la col·laboració i la comunicació transparent continua sent inquebrantable. Valorem enormement l’associació amb els nostres distribuïdors i estem llestos per abordar qualsevol inquietud que puguin tenir.

KANUF. FORJANT UN MATÍ ROBUST JUNTS.

Mentre ens endinsem en aquest nou capítol de la nostra història, volem expressar la nostra sincera gratitud per la confiança i la col·laboració contínua dels nostres distribuïdors. Sabem que l’adaptabilitat és la clau per al creixement i l’èxit en un entorn empresarial en constant canvi. Amb el nostre enfocament compartit en la sostenibilitat i l’excel·lència, estem segurs que, junts, enfrontarem el futur amb determinació i èxit.

PLB. TARIFA KNAUF NOVIEMBRE 2022 Knauf_Tarifa_2022_NOVIEMBRE_v13

CONTACTE I MÉS INFORMACIÓ.

www.plb.cat

info@plb.cat

 

2023-09-18T20:26:11+02:00 Dijous, 17 de novembre de 2022|Noticies|